Top Social

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Jatkoa viha-rakkaussuhteelle


Jacket H&M     Sweater H&M     Jeans Bik Bok     Shoes Vans

Kuten jo täällä selitin kesällä, en ole koskaan pitänyt eläinkuoseista. No joo, nyt mulla on tällainen takkikin. Never say never pätee ilmeisesti tähänkin. Mut jumankauta tää takki on yks rakkaus. Tän kanssa mennään siinä hyvän maun rajoilla, mut siinä rajamailla mä tykkäänkin leikitellä. Jos jotain tästä asusta sanoisin, niin tää on kyllä eniten sitä mun tyyliä. En ehkä ois tästä takista normihintaa maksanut, mutta kiitos alennusmyyntien tää oli vaan kolmekymppiä. Instagramit ja blogit oli jo ennen joulua täynnä tällaisia takkeja, joten kai sitä kautta itsekin tähän ihastuin.

Se kyllä ihmetyttää, että miksi oon sattunut kuvaamaan nää molemmat leopardi ihanuudet tällaisella aurinkoisella säällä? Hassu sattuma, vaiko universumin merkki siitä että eläinkuosit onkin jees? 


12 kommenttia on "Jatkoa viha-rakkaussuhteelle"
 1. Siis se on niin jännää miten trendit vaikuttaa, tosi usein käy niin että pitää jotain vaatetta tai asustetta ihan kauheena siinäkin vaiheessa kun sitä alkaa näkyä kaikkialla, mutta hetken kun kerkee lämpeemään ajatukselle niin lähtee itekin mukaan. Itekään en mikään eläinkuosien isoin ystävä oo ikinä ollut mut nyt huomaan useinki jääväni tutkailemaan jotain leopardikuvioista juttua kauppaan :Dd Tosi kivannäkönen toi takki muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! En ois ite uskonu koskaan ostavani tällaista takkia, mutta tässä sitä ollaan :-D Kiitos!

   Poista
 2. Komppaan Juuliaa :) Asu näyttää myös tosi kivalle, takista tulee pakosti mieleen Macklemoren Thrift Shop- musiikkivideo! Tää hyvällä tarkoitettu :D

  VastaaPoista
 3. Ensinäki upeat kuvat!! Ja upee asu käy toi takki tosihyvin sulle:)

  VastaaPoista
 4. Haha, mä eka erehyinkin kattomaan että nää oli niitä edellisen eläinkuosipaidan kuvia :D Aurinkoinen sää sopii kyllä tosi hyvin noiden eläinkuosisten vaatteiden väriin ja toi takkikin on tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Toi takki on vaan niin ihana sulla! Näyttää niin hyvältä näin puettuna! Ja ai vitsi tää valo... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne <3 Tää valo oli kyllä upee!

   Poista
 6. oooi toi takki on kyl ihan ylimagee 8) <3 ja hyvin sopii sulle :)

  VastaaPoista