Top Social

torstai 7. joulukuuta 2017

JKL LEMPPARIPAIKAT / BISTRO SOPPA

Oon aina puhunut, kuinka Jyväskylässä ei ole omaperäisiä, mielenkiintoa herättäviä ravintoloita juuri ollenkaan. Täytyy kuitenkin nyt kyllä todeta, että oon ollut tosi väärässä. Tätä postaussarjaa Mariannen kanssa toteuttaessa ollaan saatu ihan älytön lista aikaiseksi rafloista mistä kirjoittaa, ja missä pitäisi käydä! Tuntuu että yhtäkkiä täällä onkin hirveästi omaperäisiä, kauniita ja herkullisia ravintoloita joka nurkalla, ja yksi niistä on kyllä Bistro Soppa!
Bistro Soppa on pieni ja todella viihtyisä ravintola Jyväskylän keskustassa. Täältä saat herkullisen lounaan, kolmen ruokalajin illallisen, tai voit poiketa myös ihan vaan lasillisella. Sopasta löytyy nimensä mukaisesti lounaalla aina joku keitto, ja ruokaisampi vaihtoehto. Pariin otteeseen oon täällä käynyt, ja täytyy sanoa että alkukeitto on ollut joka kerta todella hyvä, vaikka esimerkiksi sienikeitto aluksi vähän epäilyttikin.

Yläkerta on pieni, ja viihtyisästi sisustettu. Tuo laatikkoseinähylly -systeemi on älyttömän kivan näköinen ja kaikkialle näkyvä keittiö on tosi hauska! Rappuset viekin alakertaan, jossa on vielä lisää istumapaikkoja. Täällä on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia, esimerkiksi pikkujoulut tai muut vastaavat juhlat.


Bistro Sopassa on tosi ystävällinen ja ihana palvelu, ja lounas tarjoillaan suoraan pöytiin alkukeiton kera. Lohiwokki yllätti viime kerralla erilaisuudellaan, ja mahat saatiin kyllä hyvillä mielin täyteen. Täytyy myös näin joulun alla vinkata Bistron Glögistä, joka oli kyllä ihanan lämmittävää ja mausteista!Kaikin puolin positiivinen vaikutelma kyseisestä paikasta, enkä yhtään ihmettele että täällä on vähän lounasaikaan tunkua. Fiilis on rento ja menevä, ja musiikki sopii tunnelmaan hyvin. Iso peukku siis täältä! Voi olla, että tästä tulee yks meidän vakio lounaspaikoista, mutta pakko kyllä poiketa tuolla joskus myös illallisella.


Käykää myös kurkkaa mitä mieltä Marianne oli tästä paikasta!


Ootteko kuullut / käynyt koskaan Bistro Sopassa? xx 
8 kommenttia on "JKL LEMPPARIPAIKAT / BISTRO SOPPA"
 1. Viihtyisän näköinen paikka. :) Mä en ole koskaan syönyt pahaa sienikeittoa, joten maistaisin kyllä mieluusti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana paikka! Ja sienikeittokin oli super hyvää! :-D

   Poista
 2. Ihan totta; tuntuu ettei täällä ole mitään kivoja ravintoloita, mutta pitäisi vaan lähteä tutkimaan ja kokeilemaan. Tääkin näyttää tosi kivalle ja ruoka herkulliselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tuo oli kyllä huikee paikka, kannattaa käydä kokeilemassa! :-)

   Poista
 3. Vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselle paikalle :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja hyvältä kuulosti tuo paikka. Itse en ole vuosiin Jyväskylässä käynyt. Yleensä ajamme vain ohi matkalla Äänekoskelle.

  VastaaPoista