Top Social

lauantai 18. marraskuuta 2017

Trendi jota en uskonut pukevani


 

Leather jacket Vero Moda (gifted)     T-shirt Bik Bok     Pants Vero Moda     Shoes Vans

Tää asu, ja itseasiassa koko kokonaisuus oli sellainen mitä en koskaan odottanut heittäväni päälle. Ihastuin täysin vahingossa Vero Modassa näihin ruudullisiin housuihin, kun oltiin Johannan kanssa kiertelemässä kauppoja. Nää on älyttömän mukavaa materiaalia ja ainakin mun mielestä näyttää todella hyvältä jalassa. Ei voi muuta sanoa. Tää tän syksyn ruutukuosi -trendi on ollut kaikkea muuta kuin mun mieleen, mut minkäs sille voi, never say never. 
Toinen juttu, mitä mulla ei yleensä nää, niin on hiukset kiinni. Marianne ja Laura molemmat oli ihan ihmeissään, kun lähdettiin yhdessä asukuvailemaan. Täytyy myöntää, että tuon yhden nutturapäivän jälkeen mulla on nyt kolmatta päivää putkeen hiukset kiinni. Välillä on hyvä poiketa "rutiineista" ja kokeilla ihan pieniä juttuja, jotka tuo muutosta ulkonäköön. Mulla oli ainakin ihan uudesti syntynyt olo. Ja on kyllä vieläkin, haha! 

Iskeekö tää lookki teihin? xx

14 kommenttia on "Trendi jota en uskonut pukevani"
 1. Sopii sulle todella hyvin!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oii noi housut on ihanat, en ookkaan ennen nähny tollasia! *.* Sulle sopii tuo nuttura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nää on tosi kivat ja erilaiset! :-)

   Poista
 3. Toi on kyl tosi kivan näkönen asukokonaisuus ja sopii sulle todella hyvin! Samoin kun tuo nutturakin. Tuo kivan erilaista ilmettä :)
  Itseäni en näe pitämässä tuon tyyppisiä tai kuvioisia housuja, sillä omaan tyyliini ehkä hiukan liian klassinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suur kiitos! Ja joo erilaista ilmettä vähän haeskelin tässä :-)

   Poista
 4. Sopiipas sulle hyvin hiukset kiinni! ja nuo housut myöskin! Mä en oo myöskään syttynyt tälle ruutuvillitykselle, mutta nuo kyllä sopii sulle hyvin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Miina! :-) Uudet trendit joskus yllättää!

   Poista
 5. Noi housut näyttää niin hyvältä tässä asussa! <3 Oon itekin vähän vierastanut ruutukuosia, mut pitää kyllä käydä kokeilemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mäkin vierastin sitä aluks, mut tää toimiikin!

   Poista
 6. Todellakin iskee! Housut näyttää erittäin kivalta :) samoin nuttura passaa sulle hyvin ja omaan silmään tuollainen niskanuttura on erittäin fresh. Itse teen sellaista työtä, että hiukset pitää olla aina kiinni, niin oon sitten vapaa-ajalla pyrkiny pitämään auki tai tekemään vähän spessumpia kampauksia kuin ponnari, nuttura tai letti.

  Yhteenvetona vielä, että kokonaisuus on kyllä onnistunut, miellyttää mun silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Huomasin itsekin että tälläinen niskanuttura antaa ihan uudenlaista ilmettä! Mulla on töissä aina hiukset auki, niin kivaa vaihtelua :-)

   Poista
 7. Tää toimii niin hyvin, niin pöksyt kun tukka! Sopii sulle super hyvin <3

  VastaaPoista