Top Social

torstai 23. marraskuuta 2017

Mitä mä teen työkseni?

Oon täällä silloin tällöin ohimennen saattanut mainita jotain töistä. Onnistumisia, kiirettä, paljon tunteja ja välillä vapaapäiviä. En oo tainnut kuitenkaan kertaakaan sanoa, että mitä mä teen työkseni ja missä? Vaihdoin keväällä duunipaikkaa, jos muistatte (mainitsin siitä tässä postauksessa).  En tosiaan tuota postausta kirjoittaessa uskonut, että satun aloittamaan sellaisessa paikassa, mistä saan itselleni kourallisen hyviä kavereita ja oikeasti työn joka tuntuu omalta.
Vaihdoin toukokuussa siis työpaikkaa, ja aloitin kodinkonemyyjänä Powerilla. En tiedä mitä edes hain, kun etsin uutta työpaikkaa. Ehkä pientä ponnahduslautaa johonkin uuteen. Nyt tiedän, että kaikella on tosiaan tarkoituksensa, sillä vaikka niitä huonoja päiviä välillä onkin, niin en haluaisi olla missään muualla duunissa. Tosi jotenkin hassua ajatella, että oon aiemmin ollut jossain muuallakin töissä. Myyntityö on aina ollut jotenkin se mun tuntuinen juttu, koska oon kuitenkin tosi sanavalmis ja sosiaalinen tyyppi. Rakastan sitä fiilistä kun saan asiakkaan iloiseksi, ja 100% tyytyväiseksi.Tällaisena elektroniikka-nörttinä tunsin kodinkoneet ja muut tekniset jutut aina hirveen mielenkiintoisena, ja miksei nyt uraa vois tehdä niitä myymällä? En osannut arvatakkaan kuinka kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen ihminen musta tulee, kun kyse on myynnistä. Mun oman pään sisäiset tavoitteet ajaa mua jo eteenpäin älyttömästi, niin mites kun pääsee "kilpailemaan" niiden duunikavereiden kanssa? Yhtään tylsää päivää en oo vielä töissä kokenut, eikä oo ollu yhtään sellaista aamua etteikö huvittaisi mennä töihin. Miinuspuolena kuitenkin se, että tää on tosi aikaa vievää, ja työt ei jää vaan sinne työpaikalle, vaan ne seuraa kotiin. Se on myös yks syy miksi mun postaustahti on rauhoittunut tähän kahteen tai kolmeen postaukseen viikossa. Teen mielummin nääkin hommat rauhassa ja kunnolla.


Jacket Zara     Shirt Gina Tricot     Pants Zara

En osaa sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mut tää tuntuu hyvältä just nyt. Ehkä opiskelemaan, ja siinä ohella töitä. Ehkä ulkomaille seikkailemaan ja sit takaisin miettimään, että mitäs nyt sitten. Tää tuntuu tällä hetkellä kuitenkin enemmän kuin hyvälle. Parasta on tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa, ja jatkaa vapaa-ajalla yhdessä siitä mihin jäätiin töissä. Hyvä porukka, haastava mutta palkitseva työ ja enemmän kuin mielenkiintoinen työympäristö. Tarviiks sitä muuta?

Miltäs mun duuni kuulostaa? Kiinnostaako teitä enemmän tämmöset henkilökohtaisemmat jutut musta? xx


14 kommenttia on "Mitä mä teen työkseni?"
 1. Oho, en ois osannut ennen kuvitella että oot kodinkonemyyjänä Powerilla :D Mutta ihan super että viihdyt työssäsi, se on oikeasti ihan parasta kun ei tartte manata joka aamua vaan sen takia et joutuu lähtemään duuniin. Itse teen tällä hetkellä markkinointiassarin hommia isossa yrityksessä ja viihdyn kans todella hyvin. Sun hommat kuulostaa kans tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo tota kuulen usein :-D Mut joo viihdyn super hyvin! Sun duunit kuulostaa kans tosi mielenkiintoselta! :-)

   Poista
 2. Ihana että oot löytänyt työpaikan, jossa oikeasti viihdyt! Sellainen antaa ihan erilailla energiaa päiviin :) Mä oon kans huomannut viihtyväni myynti/asiakaspalvelutyössä. Onnistuneesta asiakaskohtaamisesta jää itellekin ihan älyttömän kia fiilis!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, vaikka kyseessä onkin niin sanottu välivuoden duuni haha :-D Oon ihan saman huomannut!

   Poista
 3. Työssä viihtyminen on tärkeintä! Henkilökohtaset jutut kiinnostaa aina, on kiva oppia tuntemaan ihmistä paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kiva kuulla, pitääkin kehittää lisää tällaisia postauksia! :-)

   Poista
 4. Muistelinkin, että olet kodinkonemyyjänä! Tosi hyvä, että oot löytäny työpaikan joka tuntuu omalta. Sehän siinä on tärkeintä! Mua kiinnostaa henkilökohtaisemmatkin jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon siitä saattanut joskus kyllä mainita! :-) Pitääpä kehitellä tällaisia postauksia sitten lisää!

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat ja vielä ihanampi asukokonaisuus! Tää oli muutenkin tosi kiva postaus. Oli kiva kuulla vähän sun työstä ja ihana tietää myös että nautit siitä. Tärkeintähän työnteossa kuuluisi olla se että nauttii siitä mitä tekee sekä että työkaverit ovat kivoja.
  Kiinnostaa todellakin hiukan henkilökohtaisemmatkin postaukset! :D

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula, tosi kiva kuulla! :-) Ja juuri näin!

   Poista
 6. Siis eikä :D Mä just joku aika sitten sun blogia lueskelin, ja mietin, että mitäköhän sä mahdat tehdä työksesi. Sit samalla ajattelin, että sä kyllä jo ihan tän blogin perusteella sopisit just johonkin myyntityöhön! Ja kuinkas ollakkaan, sähän olet myyntityössä! :) Itsekin olin monta vuotta Soneralla myyjänä, eli aika samaa tyyliä siis, mitä säkin tällä hetkeläl myyt. Nykyään tosin asuntokauppa puolella olen itse, mutta olipas jotenkin kiva löytää toinenkin bloggaaja, joka on myynnistä innostunut! Tuntuu jotenkin, että siellä alalla on pelkästään miehiä :D

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hauska kuulla! :-D Ja joo, tää ala on kyllä tooosi miesvaltanen, mut kyl me mimmitkin osataan, eikös? ;-)

   Poista
 7. tuli tosta duunikavereiden kanssa kilpailusta mieleen, että kaikki ei siellä varmaan ota sitä yhtä positiivisena juttuna kuin sä! sepän avajaisissa sain sulta semmosen lapun kassalle jossa oli ilmeisesti sun myyjänumero niin kassa jolle menin vaikutti jotenkin tosi negatiiviselta sitä lappua kohtaan ja sano sen viereiselle kassalle jotai että 'voi vittu tää on antanu tän lapun' en tiiä onko teillä joku systeemi että teille merkataan ylös tollaset jos on myyny jollekin jotain mutta ne tytöt ei näyttäny ainakaan kauheen hyvin suhtautuvan siihen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi jännä kommentti. En jaksa uskoa hetkeäkään, että meillä kassalla ne tyypit ketkä mut ja mun myyjänumeron tietää, olis sanonut tuonnepäinkään, saatika käyttäisivät tuollaista kieltä asiakkaiden edessä. Meillä on avajaisissa tapana käyttää juuri näitä myyjäkortteja, jos jotain osastolla myyt, niin lähetät asiakkaan oman lappusen kanssa kassalle, niin saadaan myynnit lyötyä oikealla tyypille! Meillä oli avajaisissa muistaakseni ainakin kuusi kassaa myös toiselta paikkakunnalta, ja kukaan heistä ei minua tai myyjänumeroani ole ennalta tiennyt.

   Se mitä tuolla kilpailulla tarkoitin, oli osastojen sisäisiä leikkimielisiä skaboja, mitä meillä on aina. Katsotaan kumpi tekee parempaa päivää, jne. Kassathan on meillä pääasiassa tuntipalkalla, joten se kelle tuote myydään, ei heitä hetkauta sitten ollenkaan :-D

   Jos sulla on jotain ns. todisteita tai rohkeutta tulla tästä omalla naamallasi kertomaan, niin saatan ottaa kommenttisi enemmän tosissaan! Kivaa viikonloppua!

   Poista