Top Social

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Elämäni kesä

Muistan kun vappuna istuttiin iltaa mun uudessa kodissa, ja lyötiin tyttöjen kanssa kättä päälle, että tästä tulee meidän elämämme kesä. Kasattiin listaa, että mitä kaikkea sitä voisi tehdä, ja listalta siis löytyi koripallosta kalastukseen asti kaikkea. Vaikkei puoliakaan noista asioista olla toteutettu vielä, niin silti musta tuntuu et tää on mun elämän parasta aikaa.

Kesäkuu on nyt jo kokonaan ohi, ja kesää vielä yli puolet jäljellä. Mulla on vaan sellanen tunne, etten tuu koskaan saamaan tarpeekseni näistä kauniista kesäpäivistä, festareista, ystävistä tai mistään muustakaan. Vietettiin nyt viikonloppu Seinäjoella, ja vaikka vähän väsytti ja joka paikkaa kolotti lauantaina kotimatkalla, niin hymy ei hyytynyt hetkeksikään. Provinssi oli aivan super, vaikka mentiinkin sinne vain yhdeksi päiväksi. Yks mun suurimmista girl crusheista, Ellie Goulding, veti aivan uskomattoman keikan. Kyyneleet poskilla tasajalkaa pomppien katsoin Anniinaa ja sen onnellista hymyä ja ajattelin ettei asiat vois olla paremmin.
Mitenhän mun käy Ruisrockissa ja Kygon keikalla?Oon unohtanut stressin täysin, vaikka just alotin uudessa työpaikassa. En huolehdi yöunista, rahasta, syömisestä taikka muustakaan, vaan meen ja teen siten miltä parhaaks tuntuu. En oo turhan monta kertaa tänä kesänä sanonut jollekin asialle että ei. Tää moodi mikä mulla on on tällä hetkellä vaan niin super. Because we only regret the chances we didn't take.
Otetaan tästä postauksesta yhdessä kova boosti uuteen viikkoon, ja tähän maanantaihin. Pistetään lemppari biisit soimaan ja bailataan niitä täysiä vaikka yksin kotona. Tehdään parhaamme ja se riittää. Eletään tää kesä vaan itseämme varten, kuten myös jokaikinen päivä tästä elämästä. Tällainen fiilis mulla nyt on. Ja sit kun syksy tekee tuloaan, niin aion palata ajassa taaksepäin ja lukea tän postauksen, ja tajuta et ei se syksykään tuu yhtään sen hullumpi olemaan.

Ihanaa maanantaita teille! xx
16 kommenttia on "Elämäni kesä"
 1. Ihana postaus! Ja todellakin, nyt vaan täysillä!! <3

  VastaaPoista
 2. Nimenomaan tästä ajasta pitää nauttia ja tehdä asioita jotka jää sitten muistoihin <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Sen takia oonkin satsannut kokemuksiin enemmän enkä materiaan! <3

   Poista
 3. Kiva postaus ja hyvä asu, katoin et sun tukka on tosi ihana! Nyt alkaisi taas itselläkin tehdä mieli värinpalautus blondiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri! Tää blondi tukka on vaan niin ikuinen projekti :-D

   Poista
 4. Vitsi miten tsemppaava ja ihana postaus! Ihana kuulla että sulla menee elämässä hyvin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia! Tarkoitus olikin tsempata! :-) <3

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ja vitsit miten kiva tää koko asu! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Tää asu on munkin mieleen :-)

   Poista
 6. Onpa tyylikäs asu! Tykkään <33

  http://www.tanyaewwel.com

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus! Mulla on vähän sama fiilis ja se on kyllä ihan parasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tää fiilis on parasta! :-)

   Poista
 8. ihanan energinen postaus, sun asenne oikein loisti tästä läpi!! Ellie on kyllä huikee parivuotta sitten ruissisa näin sen livenä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara!! :-) Ellie oli kyl upee!

   Poista