Top Social

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Snapshots from yesterday

Eilen oli taas keväinen Indiedays Blogger's Inspiration Day, ja nimensä veroisesti inspiroiduttiin taas ihan hurjana! Mukana oli muun muassa Vero Moda & Vila, Instrumentarium, maukkaita drinkkipisteitä ja Roots Helsingin buffet ruokailu! Treffattiin kymmenen blogitytön kanssa Kampissa ja käväistiin Fazerilla brunssilla, jonka jälkeen suunnattiin Kattilahalliin!Vero Modan ja Vilan pisteellä oli todella ihania somistekukkia stailaushaasteeseen, ihastuin täysin eukalyptyksen lehteviin kukkiin, pakko saada niitä kotiinkin! Mallistojen perusteella kevät ja kesä on täynnä puuterin sävyjä, pitsiä ja pelottavasti camo kuosi alkaa tekemään comebackia. Lisäsinkin mun stailauksesta Instagramin puolelle kuvan, käy sieltä tsekkaa onko camo yay vai nay!

Instrun pisteellä oli taas toinen toistaan tyylikkäämpiä aurinkolaseja ja silmälaseja, mutta niistä myöhemmin lisää!

Parhaiten mulle jäi mieleen hyvin erilainen drinkkipiste, jossa oli valittavana listalta erilaisia ja erikoisia drinkkejä. Itse valitsin Moscow Mulen, joka maistui mintulle ja inkiväärille. Todella erilainen ja miellyttävä makuyhdistelmä raikkautta ja tulisuutta.Viimeisenä plussana mieleen jäi Roots Helsingin vegaaninen buffetti, jossa oli toinen toistaan värikkäämpiä ja maukkaampia herkkuja, joita sai oman maun mukaan koota lautaselle. Valkopaputahnalle ja lehtikaalisalaatille iso peukku täältä!
Kerrassaan ihana päivä takana, oli mukava nähdä tuttuja kasvoja, ja tutustua ja verkostoitua hieman enemmän taas verrattuna viime syksyn Inspiration Day'hin. Keskityin tällä kertaa enemmän oleskeluun ja muiden seuraan, mutta sain kuitenkin napattua muutaman kivan otoksen!

Kiitos tytöt ihanasta päivästä 
18 kommenttia on "Snapshots from yesterday"
 1. Sait napattua kivoja kuvia, vaikka keskityitkin enemmän siihen hetkestä nauttimiseen! Kiitos myös siulle, oli kiva päästä tapaamaan ja tutustumaan vähän paremmin - vaikutat ihanalta persoonalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos Janna! <3 Oli kyllä ihana päivä kiitos teidän!! :-)

   Poista
 2. Ihanan olonen päivä ja ilta teillä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä tosi kiva päivä! :-)

   Poista
 3. Kiitos itsellesi <3 Oot Ninni aivan huipputyttö!!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia Ninni<3 Toivottavasti nähdään taas pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janette <3 Eiköhän me nähdä! :-)

   Poista
 5. Ihanan oloinen päivä ja niin kivoja kuvia! Kuulostaapa erikoiselta tuo drinkki, oli varmasti mielenkiintoinen kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva päivä! Kiitos Sini :-) Ja tuo drinkki oli kyllä tosi hyvää!!

   Poista
 6. Ihania kuvia! Mua nyt harmittaa ku en hankkinu tollasta kuparilasidrinkkiä ku kaikilla on niistä niin hienoja kuvia! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :-) Hahah, ois kannattanu!!

   Poista
 7. Oli kyllä mahti nähdä teitä, kiitos itsellesi! <3

  VastaaPoista
 8. mä olin samalla linjalla, en jaksanut stressata kuvista ja keskityin enemmän ihmisten kanssa jutteluun :-) oli kiva nopeesti nähdä sutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, halusin vaan elää siinä hetkessä turhia räpsimättä! Oli kyllä kiva nähdä! :-)

   Poista
 9. Vitsit säkin olit tuolla! En ollenkaan huomannut, mut jos oisin nii oisin tullu sanomaan heipat... Ehkä ensvuonna sitten. Oli kyllä aivan ihana päivä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin sunkin postauksesta et olit tuolla ois pitäny kyllä moikata!! :-D Mut ens vuonna sit! <3

   Poista