Top Social

perjantai 24. helmikuuta 2017

WayOut Jyväskylä

Te varmaan jo bongasitte mun Instagram storysta ja snäpistä, että pyörähdettiin tyttöjen kanssa keskiviikkona WayOutissa! Huhhuh, täytyy kyllä myöntää että oli pitkästä aikaa aivan huikea kokemus! En itse osannut ainakaan odottaa yhtään mitään, ja ainoastaan yksi meistä oli käynyt aiemmin, mutta erilaisessa huoneessa.
Onneksi siis WayOutilta laitettiin mulle sähköpostia, että haluaisinko tulla kokeilemaan heidän Escape Room -peliä ystävieni kanssa. Valitsinkin kaikki parhaimmat ystävät mukaan, ja eikun menoksi!


Meille valikoitui Prison Break -huone, jossa meidät oltiin tuomittu kuolemaan kuuluisan miehen murhasta, ja meillä oli 60 minuuttia aikaa selvittää tiemme ulos sellistä. Saatiin jopa hienot oranssit vankihaalarit päälle. Tunnelma huoneessa oli jännittävä, musta ainakin tuntui että taustamusiikki muuttui koko ajan ajan vähentyessä nopea tempoisemmaksi, haha! Vihjeet oli mitä oudoimpia, ja näin jälkeen päin miettien, kaikki oli hyvin loogisesti suunniteltu. Muutamaan otteeseen jäätiin joihinkin arvoituksiin jumiin, mutta meille naputeltiin onneksi pahan paikan tullen muutama vinkki tietokoneen näytölle, jossa myös aika rullasi koko ajan eteenpäin. Selvittiin kuin selvittiinkin ulos, mutta ehkä muutama minuutti taisi mennä yli...WayOuttiin suositellaan 4-5 henkilöä kerralla, ja huomasin kyllä että välillä oli hieman ahdasta, eli varmaan se neljän hengen ryhmä on kaikista toimivin. Parhaimmat vinkit tonne huoneeseen on kyllä se, että jos keksit tai löydät yhtään mitään, niin kerro siitä heti koko porukalle! Onneksi meillä sujui kommunikointi yllättävän hyvin, viimeisten kymmenen minuutin aikana kuitenkin iski pieni pakokauhu päälle. Pelin jälkeen oltiin vielä niin täpinöissä, että oli pakko käydä lasillisella rauhoittumassa, ja puhumassa koko hommaa läpi. Kiitos tytöt, ja kiitos WayOut, pakko päästä kokeilemaan muitakin huoneita! (Niitähän löytyy täältä Jyväskylästä kolme!!)

WayOut Jyväskylä
Puistokatu 4, 40100 Jyväskylä
info@wayout.fi
P. 0400 188663

Ootteko te käynyt ikinä näissä Escape Roomeissa?
12 kommenttia on "WayOut Jyväskylä"
 1. Voi vitsit olisi kiva päästä kans kokeilemaan Escape roomia! Noita on vissiin Vaasassakin jokunen, että pitäis kait kerätä kans kaveriporukka kasaan ja käydä koittamassa. Vaikka toisaalta mua jotenkin puistattaa ajatus olla huoneessa loukussa tunnin ajan ja pelkään että sielä iskee paniikki. :D

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä siistiä! Tosi positiivinen yllätys! Pelkäsin kans eka paniikkia, mut ei se sit iskeny haha! Vähän vaan jännitti! Mut vahva suositus täältä näille tällaisille peleille! Ainakin tuo WayOut Jyväskylä oli viimeisen päälle suunniteltu :-)

   Poista
 2. Oon ny nähny aika monien käyvän tällasissa Escape Roomeissa. Kuulostaa nii jännältä ja sit ku on eri vaikeusasteisia ja tarinoita. Pakko päästä kyl iteki kokeilemaan!

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyl parhaita! Tosi nokkelasti kehitetty idea, ja hyvää ajan vietettä esim kavereiden kanssa! Suosittelen kyllä kokeilemaan! :-)

   Poista
 3. Mä oon tosi pitkään halunnut käydä tollasessa EscapeRoomissa, tarvis saada aikaseksi sellasen varaaminen kavereiden kanssa! Onpa hauskaa että saitte puvustuksenki teemaan sopien :Dd

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli pitkään puhetta et pitäs käydä kokeilemassa, ja onneks nyt vihdoin ja viimein käytiin! :-) ja toi teemaan sopiva asukin toimi haha :-D

   Poista
 4. Tuollaisessa olisi niin mahtavaa joskus käydä!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Tosi kivaa hieman erilaista aktiviteettia kavereiden kans! :-)

   Poista
 5. Kuulostaa niin super huipulle! :'D Pakko päästä joskus testaamaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Kannatan, mun mielestö Tampereellakin on oma WayOut! :-)

   Poista
 6. Mä oon kerran käynyt täällä Treellä Romm Escapessa ja jouduttiin semmoseen jälki-istunto huoneeseen ja se oli kyllä super hauskaa. Musta hauskat lisät noi haalarit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tollasty escape roomit on kyllä parasta ajan viihdettä! :-) ja nuo haalarit oli parhaat!!

   Poista