Top Social

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Some thoughts about friendships

Jäin eilen miettimään tietenkin ystävänpäivän kautta ylipäätänsä ystävyyttä. Se on varmaan aina sellainen elämän kiertokulku, että ystäväpiiri pienenee, mutta täytyy sanoa että pidot sen kuin paranee. Sä tarviit elämään ihmisiä joihin voit luottaa 110 % joka ikinen päivä ja joka ikinen sekunti. Ne tyypit on niitä mitkä tekee sun elämästä onnellista ja hauskaa, jakamalla sun kanssa ilot ja surut. Ne kuuntelee sua ja sä kuuntelet niitä. 

Ne tyypit tietää kestä mä puhun. Mulle on rakentunut viime aikoina tosi hassu ystäväporukka eri paikoista ja eri tilanteista, ympäri elämää. Pitkäaikainen, yläasteen ajoilta lähtöisin oleva parasparas ystävä, duunin kautta kaksin kappalein hullun hauskoja tovereita, ja tän blogin kautta yksi ihana, just niistä samoista asioista kiinnostunut tyylimimmi. 

Ne erilaiset ystävät on rikkautta. Sitä kautta sä saat joka ongelmaas monta eri näkökulmaa, ja tapaa ajatella asiaa. Tulee myös pohdittua paljon fiksummin kaikkea, kun on ystävä joka ymmärtää sun näkökulman jostain tietystä jutusta, ja kun on ystävä joka on täysin eri mieltä sun kanssa siitä samasta jutusta.

Kai mä haluun vaan sanoa, et vaikka sulla on vaan muutama ystävä, niin ne on silti kultaakin kalliimpaa. Ei se määrä, vaan se laatu. Joka ikinen tyyppi, joka on tällä hetkellä mua lähellä, niin on sellainen jolle voin kertoa ihan kaiken. Luotan jokaiseen kuin peruskallioon, ja tiedän et soittaisin kelle tahansa niistä itku kurkussa keskellä yötä, niin ne jeesais mua tavalla tai toisella. Koska sellaisia ne tosiystävät on.
Mulla on myös itselläni ollut paljon opettelua siinä, että osaan olla tosiystävä niille jotka on mulle sitä. Mun on pitänyt opetella kuuntelemaan, ajattelemaan enemmän epäitsekkäästi ja olemaan reilu. Se on ehkä ollut myös osa tätä kasvamista, mistä oon puhunut aiemminkin täällä. Pyrin joka päivä olemaan parempi ihminen, ystävä. Mut ollaan kuitenkin kaikki vaan ihmisiä, ja ihmisetkin tekee välillä virheitä ja käyttäytyy typerästi. Kuitenkin, ihminen joka ei pysty myöntämään omia virheitään, ei välttämättä ole myöskään sen anteeksi annon arvoinen.

Olkaa ihania ystäviä toisillenne xx
22 kommenttia on "Some thoughts about friendships "
 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia, kiva että pidit! <3

   Poista
 2. Ihana ja tosi hyvin kirjoitettu postaus! <3 "Ei se määrä, vaan laatu"- just näin!!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :-) Ihana kuulla että pidit! <3

   Poista
 3. Ihana Ninni♥ Meidänkin pitäis taas tässä jossain kohti törmäillä :) Oot niin ihana tyyppi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Meidän todellakin pitäis törmäillä, säkin nimittäin olet! :-)

   Poista
 4. Ihan tosi hyvä teksti! Se todellakin menee näin :) !

  tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Sun blogias on niin kiva lukea, kun kirjoitat aina asiaa ja todella taitavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :-) Tää kommentti piristi päivää!

   Poista
 6. Niinpä se on kyllä mahtava tunne kun tajuaa että vain ystävien laatu merkkaa eikä määrä!! Kun pitää lähellä oikeita ystäviä elämä on aina helpompaa<3 ihanat kuva ja asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :-) Sinäpä sen sanoit! Kiitos paljon Saara <3

   Poista
 7. Oikein ihana teksti sekä kauniit kuvat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Inka kiva kuulla että tykkäsit <3

   Poista
 8. Ihania sanoja ystävyydestä ♥ Määrä ei tosiaan merkkaa, vaan laatu! Upea asukokonaisuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata, ihana kuulla että tää kolahti! <3

   Poista
 9. Mä oon jotenkin tähän saakka kammoksunut noita adidaksia, koska mulla tulee niistä NIIN mieleen ala-aste, kun KAIKILLA oli tuollaiset :D Mutta näissä sun asuissa, ne sopii kyllä asuun älyttömän hyvin! Ja oon ehkä salaa alkanut niistä itsekin haaveilla :') Ihana asu kokonaisuudessaan kyllä (jälleen kerran!!) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Samaa kuulin tosi monelta monta vuotta sitten kun ihastuin noihin kenkiin! Noita ei vielä sillon ollu kellään, mut sit yhtäkkiä niistä tuli kauhee trendivillitys! Kiva kuulla Henna ja kiitos <3 :-)

   Poista
 10. "Ei se määrä, vaan se laatu" kiteyttää kyllä asian hyvin! Ystävät on sellainen asia joita ilman en pärjäisi. Kyllä sen on huomannut vaikeuksia kohdatessa kuinka tärkeää on että on joku joka välittää ja on tukena! Eikä ystäviä voi olla liikaa. Kiva postaus :) <3

  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :-) Sama juttu täällä, kun tarvitsee tukea, niin ne tärkeimmät frendit on sun tukena! Kiitos paljon <3

   Poista