Top Social

maanantai 12. joulukuuta 2016

Lunch date

Hohoi ja hyvää maanantaita! Jos sun maanantais ei tunnu lähteneen käyntiin kunnolla, niin täältä tulis yks vinkki millä se ois korjattavissa! Käytiin viime viikolla Essin kanssa lounastreffeillä Le Qulkurissa, Lutakossa. Ja voi vitsit! Ei oo Essikään ihan turhaan hehkuttanut mulle tän mestan lounaita, oli nimittäin todella hyvää. Oon kyllästynyt perus lounassalaatteihin ja burgereihin mitä joka paikasta saa lounasaikaan hieman edullisemmin, ja täältä sai kyllä aivan mieletöntä vaihtelua tähän kaikkeen!Oon käynyt Qulkurissa kerran syömässä viikonlopun aikaan Eeron kanssa, ja silläkin kertaa käytiin Essin suosituksella... Hahah onneksi on tällaisia ystäviä jotka suosittelee parhaita rafloja! Söin legendaarisen burgerin, ja myönnän etten tiedä onko sen parempaa olemassakaan. Le qulkurissa vaihtuu siis bistrolista viikottain, joten aina pääsee kokeilemaan jotain uutta. Paitsi, burgeri pysyy listalla aina. (Mun onneksi...)
Tilana tää mesta on ihana, ja kehuttiinkin yhdessä tota sisustusta. Kaikki on jotenkin niin erilaista, mutta silti sopii yhteen. Saanko tuollaisen ilmeen kotiinkin?

Lounaaseen tuolla kuului siis alkusalaatit ja keitto, itse lounas tarjoiltiin pöytään ja sitten kahvit ja pieni jälkkäri! Mun mielestä on tosi ihanaa et tuolta saa myös valittua kasvisvaihtoehdon, vaikka tällä kertaa tilasin kanaa vuohenjuuston sijaan. En pidä nimittäin vuohenjuustosta alkuunkaan...Tällainen pikku vinkki tähän maanantaihin, toivottavasti teillä on lähtenyt viikko hyvin käyntiin! Hullua ajatella että enää on kaksi viikkoa jouluun, täällä ollaan jo ihan täpinöissä, koska olisi niin paljon tehtävää ja enää niin vähän aikaa. Eli se on varmaan laitettava tuumasta toimeksi. Onko Le Qulkuri teille tuttu paikka? Kertokaa ihmeessä jos käytte testaamassa, että mitä tykkäsitte!

10 kommenttia on "Lunch date"
 1. Tarviikohan mun enää ees kertoo mitä mä tykkäsin, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no jos vielä kerran vähän kehaiset ;) olihan toi niin hyvä paikka!

   Poista
 2. Oi miten herkulliset kuvat!♥ :)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa tosi kivalta mestalta! Pitääkin mennä itse kokeilemaan joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo toi oli kyllä hullun kiva paikka! :-) suosittelen!

   Poista
 4. Vitsi sulla on kiva blogi, pitää alkaa seurailemaan. Oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla että tykkäilet :-) tervetuloa seurailemaan <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siis tuo on, voi kun tollaisen sisustuksen sais kotiakin! <3

   Poista