Top Social

torstai 8. joulukuuta 2016

Euron kehykset

Yhteistyössä Instrumentarium

Mun silmälasi haaveilu saa jatko-osan. Kävin nimittäin tutustumassa viime viikolla ihanan Instrumentariumin kehysvalikoimiin ihan paikan päällä täällä Jyväskylässä. Käytiin ihastelemassa Forumin Instrussa kaikenlaisia kehyksiä ja samantien paikansin nämä Guccin ihanuudet. Ja tiedättekö mitä? Nää kuuluu Instrun euron kehykset kampanjaan. Siis eli nää maksaa yhden euron!
Tarkoitus mun visiitissä oli tutustua Instrumentariumin euron kehyksiin, joita olikin huomattava määrä. Todella erilaisia kehyksiä eri merkeiltä ja valinnan vaikeus oli suuri! Bongasin kuitenkin nämä suhteellisen räväkät Guccin kehykset seinältä ja olin myyty. Nää kilpaili hyvin toisten hieman naisellisimpien ja koristeellisempien kehysten kanssa, mutta voittaja oli selvä. Tykkään ihan hirveästi tuosta pyöreästä lookista, ja kultaisista hyvin pienistä yksityiskohdista. Käytän siis pääasiassa vain kultaisia koruja, joten nää sopi mulle kuin nenä päähän!
Kuvat minusta: Essi / EssieL

Euron kehykset oli merkitty 1€ tarroilla, ja oli helposti bongattavissa kehysseinältä. Valikoimaa oli joka merkiltä ja mukana oli todella trendikkäitä yksilöitä. Oon pohtinut että pitäisikö mun käydä tutkituttamassa mun näkö, ihan vaan siinä toivossa että saisin edes lukulasit... Ei vaan, mun näössä ei ole mitään vikaa, mutta en pistäisi pahakseni jos yhdet tällaiset saisin imagolaseiksi edes. Mitäs diggailette tällaisista kehyksistä? Iskeekö enemmän nämä, vai edellisen postauksen kehykset? 
10 kommenttia on "Euron kehykset"
 1. Hassua miten jotkut haluavat silmälasit vaikka ei edes tarvitsisi niitä ja ne ketkä tarvitsee ei haluaisi käyttää, mukaan lukien minä :-D Ei ne silmälasit oikeesti niin hieno juttu oo, enemminkin taakka. Koko ajan saa olla putsaamassa, aurinkolasit pitää myöskin hommata vahvuuksilla , ellei sitten käytä piilolinssejä. Laseissa on paljon enemmän huonoa, kuin hyviä puolia. Joten oo vaan tyytyväinen hyvään näköösi! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yleensä se että mitä ei saa niin haluaa! :-D mutta joo täällä kyllä ollaan ihan tyytyväisiä omaan näköön että älä siitä huoli! :-)

   Poista
 2. Sopii sulle niin hyvin nuo lasit! Täytyypä itekki käydä tsekkaamassa tuo euron hyllykkö. Sopivasti tarttisinki uudet lasit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitti! :-) Ja suosittelen löyty nimittäin tosi kivoja laseja! :-)

   Poista
 3. Mä lukeiduin ennen just samaan kastiin! Kun en tarvinnut laseja olisin ne halunnut ja nyt kun näkö on kovin paljon huonompi en haluaisi millään käyttää laseja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Se on ilmeisesti aika yleistä siis :-D

   Poista
 4. hitsi kun just hankin uudet lasit! Muuten olisin varmasti hyödyntänyt ton tarjouksen!:) Itse kyllä tykkään laseista tai nykyään vaikka nään ihan hyvin ilman laseja niin silti laitan lasit päähän, kun ne jotenkin kehystää kivasti kasvoja!:D Pienenä oli niin vaikea ettei halunnut pitää mut nyt "isona" oon vaan ihan kiva kun saa pitää laseja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :-) toi on kyllä super hyvä tarjous! Mäkin kyllä tykkään kanssa laseista mut voi olla että se mielipide muuttuu jos saisin täyspäiväisiksi lasit. Lasit kyllä tosissaan kehystää kasvoja kivasti! :-)

   Poista
 5. Oi hitsi! Ite piti hommata uudet lasit, mutta alkuvuodesta. JA VÄHÄNKÖ nuo on ihanat! Sopii sulle super hyvin <3 ps. sait myös uuden lukijan :)

  vesipisarasssa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä tsekkailemaan valikoimaa! :-) ja mäkin tykkään noista kyllä tosi paljon! Kiitos paljon, ja tervetuloa vaan seurailemaan <3

   Poista