Top Social

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kesämekko keskellä talvea

Hei, hoi, kukkuu! Onks siellä ruudun toisella puolella enää ketään? Oon viettänyt pitkää ja huoletonta "blogivapaata" tässä nyt jo tovin jos toisenkin. Vuoden vaihteen jälkeen jotenkin elämä heitti kuperkeikkaa, ja aloin miettimään ihan tosissaan että mitä tässä pitäisi nyt oikeastaan tehdä. Lopputuloksena oli kouluun hakeminen, ja nyt sitten aloitan tosissaan lukemaan pääsykokeisiin, eli mun tapauksessa pänttäämään matematiikkaa, apua...
Dress Bik Bok     Top Vila     Jeans Bik Bok      Shoes Vans

Kuvailemassa on tullut käytyä muutamaan otteeseen, mut ehdottomasti nää kahvilakuvat oli niin kivoja, että oli yksinkertaisesti pakko tulla julkaisemaan nää! Jyväskylään on tullut uusi Local Cultural Hostel & Cafe ja Mariannen kautta sain itsekin tietää tästä paikasta. Ihanat isot ikkunat, ja vanha rakennus. Täällä pitää käydä joskus toistekin.
Vaikka kevät ei oo lähelläkään (ainakaan jos nyt katsoo ulos ikkunasta tuota lumisadetta), niin silti mun oli pakko ostaa jo eka kesäinen mekko. Mietin pitkään, että miten ihmeessä pääsen jo käyttämään tätä, ja sieltä se idea tulikin. Farkut jalkaan ja mekko niskaan, ja tää tulee varmasti olemaan yks mun tän kevättalven luottoasuista!

Päivittelen nykyään pikkaisen enemmän Instagramiin (@ninnipusa), joten ota sieltä seurantaan jos haluut pysyä mun elämässä perillä. En tiedä minkälaista meininkiä suunnittelen nyt tätä blogia kohtaan, sillä tärkeimpänä tällä hetkellä mielessä pyörii kouluun pääseminen, pääsykokeet ja duunit. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Iskeekö keltaiset kukkamekot myös suhun? xx

6 kommenttia on "Kesämekko keskellä talvea"
 1. Tosi kiva kuulla susta myös täällä blogin puolella! Toi mekko on kyllä nätti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla Sini! Tuo mekko on kyllä mun yks tän kevään lempiostoksista! <3

   Poista
 2. Ihana asu ja niin kiva kuulla susta!:) Tsemiä kevääseen ja toivottavasti kerkiät silloin tällöin laittaa kuulumisia tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Mä kirjoittelen!

   Poista
 3. ihana asu, keltainen näyttää nyt tosihyvältä ja pirteeltä talven jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saara! Keltainen piristää kyllä :)

   Poista