Top Social

maanantai 8. tammikuuta 2018

Vuoden eka viikko

Mun piti tulla kertomaan teille tänne fiiliksiä tammikuun ekasta viikosta. Siitä, kuinka olin flunssassa, ja nukuin pois uuden vuoden juhlinnan jälkeisiä univelkoja. Kuinka päätin olla ensimmäistä kertaa stressaamasta blogista, kuvaamisista tai mistään muusta. Siitä, kun makasin kaksi päivää liikkumatta ja katsoin The Crownin kokonaan yhtä soittoa. On muuten hiton hyvä sarja.Tekis mieli kuitenkin kirjoitella ihan ihme liirumlaarumia elämän ihmeellisyydestä. Siitä, kuinka välillä kaikki on ihan paskaa, mutta välillä taas sitä kävelee hymyillen ympyrää . Kirjoittelen tätä tällä hetkellä hymyssä suin, enkä ees tiedä mikä mut saa näin hyvälle tuulelle. Syksy oli pitkä ja pimeä, ehkä vähän rankkakin välillä. Mut nyt, suunta on vaan kesään päin. Ootan tätä vuotta todella innolla.
Uusia mahdollisuuksia, uusia ihmisiä, uusi vuosi. Tartu mahdollisuuksiin, tutustu ihmisiin ennakkoluulottomasti ja tee kaikki mihin vaan kykenet. Tää on sun vuosi, mut sun täytyy tehdä tästä itse se sun vuosi. Mä aion ainakin tehdä. Toivottavasti säkin.

Ajattelin nyt päästä aloittaa tän vuoden ihan uusiksi, mönkään menneen viime viikon takia. Joten palataan tuota pikaa vuoden ensimmäisen asun merkeissä! 

Ihanaa maanantaita! xx
8 kommenttia on "Vuoden eka viikko"
  1. Ihanan rentoja ja ihanan sävyisiä kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit miten ihania kuvia!♥ Tää vuodenvaihde on kyllä sellainen aika, jolloin flunssat jylläävät, sillä täällä myös yksi nuhapöpön kourissa oleva... Toi Crown on mulla katselulistalla, mutta en uskalla aloitata sitä, koska koukutun siihen ihan varmana, ja silloin kaikki koulujutut jäävät :'D Toi on niin totta, että vuodesta täytyy tehdä se oma vuosi! Mun pitäisi tänä vuonna juurikin tarttua niihin mahdollisuuksiin ja sanoa useammin kyllä. Huomasin syksyllä sen, että jätin asioita usein väliin "koska koulujutut", vaikka niiden parissa olisi riittänyt vähempikin aika. Tänä vuonna pitää aikatauluttaa paremmin ja juurikin tehdä tästä vuodesta mieluisa :') Ihanaa alkanutta vuotta 2018 sulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anniina! <3 Mulla on sama juttu joka vuosi, aina vuoden vaihteessa kipeänä! Kannattaa katsoa se Crown ja äkkiä! Ihanaa alkanutta vuotta sullekin!

      Poista
  3. Ihania kuvia <3 Voi harmi että sulla oli flunssa just uutenavuotena, nyt on kyllä semmoista flunssakautta että ihme että oon itse välttynyt! Ihanaa vuotta 2018 sulle Ninni :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny <3 Ihanaa uutta vuotta sullekin!

      Poista
  4. Hei mut toihan on hyvä vuoden alku tavallaan, vaikka flunssaa ja univelkaa onkin ollut - ainakin rennosti ja leväten! Tehnyt varmasti hyvää. <3 Waiting for the outfit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nimenomaan! Lepääminen on kyllä tehnyt terää! <3

      Poista