Top Social

torstai 14. joulukuuta 2017

3 x Kestävämmät kiharat

Rakastan juhlia, ja varsinkin tää loppuvuoden juhlakausi on tosi ihanaa aikaa! On pikkujouluja, ja viimeisimpänä uusi vuosi. Mun perinteinen juhlakampaus onkin hiukset kiharalla, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kiharat hiukset on itsessään mun mielestä jo tosi kivan näköiset, ja oon aina tykännyt laittaa hiuksiani hyvin simppelisti. Kiharoiden kanssa kuitenkin ongelmana voi olla se, että ne lässähtää sillä samalla sekunnilla kun astut ovesta ulos. Mikään ei oo niin turhauttavaa, ihan tosi.Juurikin tämän takia en oo hiuksia viime aikoina paljoa laittanutkaan. Löysin kuitenkin kolme todella hyvää tuotetta, joiden ansiosta kiharat pysyikin hieman paremmin. Mun must have tuotteet hiusten kihartamiseen onkin nykyään pitoa sisältävä lämpösuojasuihke, suolasuihke ja oikeasti hyvä lakka. Ilman näitä en oikeasti tee hiuksille muuta kuin föönaa. En edes ymmärrä miten oon selvinnyt tähän asti ilman suolasuihketta, haha!


Step one

Ekana suihkuttelen hiuksiin suortuva suortuvalta lämpösuojaa, ja kiharran hiukset GHD:n suoristusraudalla osio osiolta. Jaan hiukset yleensä kolmeen osaan, ihan alin osa, keskikohta ja päällisosa. Näin saan helposti jokaisen suoran suortuvan kiharrettua.Step two

Tän jälkeen kampaan sormilla kiharat auki, ja suihkuttelen kaikkialle hiuksiin suolasuihketta. Mulla on tosi liukkaat hiukset, ja suolasuihke tekee niistä just sopivan karheat, ja tuo rakennetta kutreihin. Suolasuihkeen puristelen latvoihin niin, että kiharat saa volyymiä ja ilmavuutta.
Step three

Viimeisenä super pitävää hiuslakkaa pituuksiin, hieman hiuksia nostellen ja puristellen. Hiuslakkaa ei kuitenkaan saa laittaa liikaa, sillä liika lakka saattaa viedä volyymiä pois. Rakastan kiharoita kun ne on todella muhkeat, ja ilmavat!


*Tuotteet saatu PR-toimistolta

Löysin mun lemppari tuotteet Biozellilta, joka on mun mielestä tosi symppis merkki. Kotimaisuus on aina iso plussa, ja onhan nää purkit ja purnukat koristettu "Design From Finland" -merkillä. Hyvä tuoksu on aina hiustuotteissa kiva, mutta se toimivuus on suurin kriteeri.

BIOZELL KERATIN HEAT AND STYLING SPRAY*
Pitoa antava lämpösuoja, toimii kihartamisen alle täydellisesti.

BIOZELL VOLUMIZING SEAWATER SPRAY*
Kivaa rakennetta ja tukea hiuksiin, tää toimii kaikkeen. Esimerkiksi lettikampausten alle, tai kiharoihin tuomaan tukea.

BIOZELL SUPER STRONG HAIRSPRAY*
Viimeistelee kampauksen kuin kampauksen. Pitää oikeesti hiukset juuri niinkuin pitääkin.Miten te tykkäätte laittaa hiuksianne juhliin? Simppeliä, vai jotain hienompaa? xx


4 kommenttia on "3 x Kestävämmät kiharat"
 1. vautsi kuinka upeat kiharat 8) Itelläkin on käytössä noita samoja biozellin tuotteita :) ne on tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Noi tuotteet on kyllä tosi hyviä!

   Poista
 2. Kiva postaus! Ja hei vautsi miten ihania nää kuvat susta! Mistä toi paita on, jos saan kysyä? :) Tosi nätti! Onkohan ollut jo joskus jossain asupostauksessa.. Ei tuu mieleen, vaikka blogias melko ahkeraan seuraankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tuo paita on Seppälästä ostettu viime keväänä! Ei vissiin oo ollu sitä missään kuvissa aiemmin! :-D

   Poista