Top Social

tiistai 21. marraskuuta 2017

Tavoitteena se täydellinen meikkipohja

Mulla on tosi pitkään ollut tietyt samat vakkarituotteet mitä käytän meikkipohjaan. Mun ihotyypin muuttuessa, vanhat tuotteet ei kuitenkaan tuntuneet aina toimivan. Onko täällä muita kohtalotovereita joilla on todella pintakuiva atooppinen iho, joka päivän mittaan alkaa kiiltämään ja näyttämään rasvaiselta? Koska multa löytyy just nää kaikki ihon ongelmat, samoista kasvoista.Oon aina käyttänyt Lumenen kosteuttavaa & heleyttävää pohjustusvoidetta ja cc-voidetta, juurikin kuivan ihon takia. Nää tuotteet on poistaneet multa sen pintakuivan ihon ongelman, eli pohja levittyy kauniisti ilman kuivia kohtia. Käytän Urban Decayn peitevoidetta näppyihin ja silmien alle, ja nää tuotteet riittää mulle peittävyydeltään.

Huomasin kuitenkin kesän mittaa ihon muuttuessa, että meikki lähtee melko nopeasti pois paikaltaan ja iho alkaa kiiltämään lähestulkoon tunnin sisään. Ei kiva. Mun mielestä sellainen terve hehku kasvoilla on kiva, ei saa olla liian mattainenkaan, mutta en mä nyt ihan tätä toivonut.Oon aina ollut hyvin skeptinen meikin kiinnityssuihkeiden suhteen, mutta lukiessa positiivisia kokemuksia mieli vähän muuttui. En halunnut lähteä muuttamaan meikkipohjastani mitään, joten ajattelin lisätä meikkiin uuden rutiinin. Päädyin hankkimaan Urban Decayn De-Slick Make Up Setting Sprayn. UD:llä on erilaisia meikin kiinnityssuihkeita, eri ihotyypeille. Kävin kysymässä Sokoksella neuvoa ihoni kanssa, ja myyjä suositteli mulle tätä tuotetta. De-Slick on siis rasvoittuvalle iholle suunniteltu, ja voin sanoa että positiivisena yllätyksenä tää ei kuitenkaan kuivata ihoa sen enempää!


Noin muutaman viikon käytöllä voin sanoa, että aluksi huomasin eron heti. Tietenkin nyt tuotteeseen tottuneena en enää käsitä eroa, mutta ei tarvinnut olla kuin yksi päivän ilman tätä tuotetta ja muistin taas miksi tätä käytän. Meikki pysyy pitempään mattaisena ja paremmin paikallaan. Ainoa miinus on ehkä se hieman tunkkainen tunne kasvoilla pitkän päivän päätteeksi, mikä on tullut tän tuotteen käytön jälkeen. Hinta tällä kiinnityssuihkeella on suhteellisen kova, mutten halunnut ostaa edullisemmasta päästä olevia, koska uskoin kuitenkin pettyväni, haha. Urban Decaystä on tullut mulle myös vähän sellainen uusi suosikki meikkien suhteen. Löytyy teiltä muilta jotain meikin kiinnityssuihke -lempparia?

Onko teillä muilla samanlaista ongelmaa meikkipohjan kanssa? Ootteko kokeillut meikin kiinnityssuihkeita? 

Kivaa tiistaita! xxfollow me on instagram / facebook / snapchat @ninnipusa
4 kommenttia on "Tavoitteena se täydellinen meikkipohja"
 1. Tääpä kuulostaa hyvältä tuotteelta! Ite käytän Rimmelin #Insta Fix&Go -suihketta ja se tekee kasvoille ihanan raikkaan tunteen ja se tuoksuukin ihan kurkulta :D Ennen sitä käytin Nyxin suihketta joka tuoksui desinfiointiaineelta, jonka takia sen käyttö ei ollut kovin miellyttävää D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on! Tässä on kyl kans vähän hassu tuoksu, mut ei mitenkään voimakas! :-D

   Poista
 2. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta tuotteelta :) Pitää varmaan itsekin testata jotakin tämmöistä meikinkiinnitys suihketta.

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, näissä on oikeastikkin järkeä! :-)

   Poista