Top Social

maanantai 27. marraskuuta 2017

TalvipukeutumistaJacket Zara     Beanie H&M     Sweater H&M      Jeans Bik Bok     Shoes Puma

Nyt näin viime päivien tuulen ja tuiskutuksen keskellä oon kirjoittanut itselleni isolla ylös, että "OSTA PITKÄVARTISIA SUKKIA". Miten se voi olla niin hankalaa? En tiedä oonko tulossa vanhaksi, mutta paljaat nilkat näyttää mun mielestä ihan todella hävyttömältä, varsinkin jos lunta tulee vaakatasossa ja lämpötila on laskenut miinuksen puolelle. Mun pitäis myös ostaa jonkinlaiset nilkkurit tai muut vastaavat, sillä tennareilla ei vaan yksinkertaisesti lumihangessa pärjää.
Muuten oon enemmän kuin innoissani tosta satavasta lumesta, mitä on nyt täälläkin tullut jo kahteen otteeseen ihan pienien kinoksien verran. Tää todennäköisesti sulaa taas pois, mutta edes hetkeksi iloa.

Mitä mun talvipukeutumiseen muuten tulee, niin oon löytänyt itselleni ehdottoman vakkarikombon. Iso muhkea villapaita ja mom jeanssit. En tiedä miksi, mutta jostain syystä se vaan on tosi kivan näköinen yhdistelmä! Pärjään just ja just ison villapaidan kanssa tällä Zaran takilla, joten ehkä jokin toinen takki on myös hankittava kovempia pakkasia varten. Ihastuin myös uudelleen tuohon vähän liilaan taittavaan pipoon, jonka löysin mun kaappien perukoilta. Tykkäättekö mun vakkarikombosta yhtä paljon kuin mä?

Ootteko te yhtä innoissanne tästä satavasta lumesta ja talvipukeutumisesta? Ihanaa uutta viikkoa! xx
2 kommenttia on "Talvipukeutumista"
  1. Mun ehdoton lempparikombo myös. Ainoa vaan, että löysin täydellisen mom jeanssit, mitkä meni rikki. Farkut oli ostettu ulkomailta niin nyt olen yrittänyt metsästää uusia täydellisiä mamma pöksyjä Suomesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-) Toi on kyllä paha!! Itse metsästin näitä farkkuja varmaan vuoden, haha! Tsemppiä :-D

      Poista