Top Social

tiistai 14. marraskuuta 2017

Mom jeansJacket Zara     Top Vila     Jeans Bik Bok     Shoes Puma

Oon viimeaikoina tehnyt omasta mielestäni tosi hyviä hankintoja. Yksi hyvä hankinta oli tää takki, minkä esittelin teille viime viikolla. Tää on yks ihanimmista takeista mitä mulla on koskaan ollutkaan, ja kaiken lisäksi tää on todella lämmin!
Toinen erittäin hyvä hankinta on ollut nää mutsifarkut. Löysin kerrankin ne täydelliset mammafarkut, juuri oikeassa värissä ja koossa. Kiva kulutus, oikean sävyinen sininen, ja sopiva koko. Me kaikki tarvitaan ne täydelliset farkut, jotka istuu juuri oikealla tavalla ja saa sulle sen tunteen et kaikki on mahdollista. Mä oonkin viilettänyt tällä yhdistelmällä viimeiset viikot, eikä loppua näy.

Nyt alkaa myös huomaamaan tän pimeyden vaikutuksen, nimittäin täällä on yksi aivan ympärivuorokautisesti väsynyt tyyppi. Vaikka kuinka paljon nukun, niin silti väsyttää. Täytyy toden teolla alkaa napsimaan D-vitamiinia ja syödä paremmin, pieni lenkki silloin tällöin ei varmasti olisi pahitteeksi. Minkälaisia keinoja teillä on kaamoksen kukistamiseen?

Toimiiko nää farkut sun silmään? xx

8 kommenttia on "Mom jeans"
 1. Miten kivan näköinen yhdistelmä!<3 Onko toi takki niin lämmin, että se menis talvellakin? En ennen oo syttynyt tollasille ollenkaan - vaikka muilla ne näyttääkin tosi hyvältä - mutta ei koskaan pitäis sanoa että "en ikinä", sillä nyt noi näyttää mun silmään tosi kivoilta, joten harkitsen sellaista itselleni!

  Mä oon huomannut urheilun olevan hyvä keino kaamosväsymykseen. Aamusta kun jaksaa vaikka tunniksi raahautua salille niin on paljon pirteämpi loppupäivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Ja siis todellakin on! Neuleen kanssa tällä on esim vieläkin liian kuuma :-D Täytynee itsekin varmaan palata takaisin salille :-)

   Poista
 2. Noi farkut on aivan ihanat! Ton tapaiset täytyy löytää itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Näitä tällaisia farkkuja on nyt vaatekaupat pullollaan, joten ei kun kokeilemaan!

   Poista
 3. Uuu noi farkut passaa sulle kyllä tosi hyvin! Toi asu näyttääkin niin mukavalta, että en ihmettele, miksi olet käyttänyt sitä niin paljon :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat farkut! :) Noi käy kyllä kaikkeen tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää on kyllä tosi monipuoliset :-)

   Poista