Top Social

torstai 30. marraskuuta 2017

Better Than Sex? Too Facedin ripsari testissä

Aina silloin tällöin nousee tiettyjä tuotteita ylitse muiden. Hypetys nousee maailman laajuiseksi villitykseksi, ja kaikki haluaa just sen tietyn tuotteen. En tiedä ootteko kuulleet tästä Too Facedin "maailman parhaasta" ripsiväristä, nimittäin mä ainakin olin. Pyysin mun vanhempia tuomaan tän mulle tuliaisiksi Rooman matkaltaan, koska oli vain pakko päästä testaamaan tätä!Odotukset tietenkin olivat älyttömän korkealla, kaiken sen hehkutuksen takia. Vähän sama asia, esimerkiksi Pariisissa ensi kertaa käydessäni. Kaikki se ylistys, ja mulle se oli vain kaupunki siinä missä muutkin. Toki tykkäsin siitä, mutten ihan älynnyt kaikkea sitä, mistä ihmiset puhuvat.

Vähän sama kävi tämän ripsarin kanssa. Olin tietenkin lukenut, että tää vedenkestävä versio ei yksinkertaisesti ole niin hyvä kuin normaali versio. Vedenkestävästä ripsari on kuin onkin niin vaikeaa tehdä koostumukseltaan yhtä hyvää, kuin normaalista. Ehei, ei tämä huono ole, mutta odotukset oli korkeammalla!Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Saatavilla esimerkiksi Sephoroista

Ripsari pidentää jokaista ripsen haituvaa, ja on extra mustaa, kaksi kerrosta riittää. Pidentäessä kuitenkin tekee hieman paakkuisen näköiseksi, joten erottelevuudesta ei ole juurikaan tietoa. Tää ei kuitenkaan varise, eikä jää yläluomiin kiinni ollenkaan, joten siitä iso plussa!

Tää menee kuitenkin mun ripsivärien kokeilussa kärkeen, ainoastaan IsaDoran Build-Up Extra Volume Waterproof on ikisuosikkini, ja ykkössijalla. Ehdottomasti pakko ostaa tätä Too Facedin ripsaria kuitenkin vielä ei vedenkestävänä, koska esim Ostolakossa -blogissa sitä ylistetään!

Ootteko te kuulleet / testanneet tätä ripsaria koskaan? xx
4 kommenttia on "Better Than Sex? Too Facedin ripsari testissä"
 1. Ton ripsarin ulkonäkökin on niin nätti! On selvästi kyllä tosi mustaa, mutta just tuo erottelevuuden puute on vähän harmi :/ Tota ois kuitenki kiva testata itse joskus kaiken hehkutuksen takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nyt toisen käyttökerran jälkeen tää tuntuu jo vähän paremmalta, mutta yleensä kun on hirveä ylistys jostain, niin siitä koituu pienoinen pettymys :-D

   Poista
 2. Ostin just tän vedenkestävän Tukholmasta keväällä ja oon tykännyt tosi paljon! Huomasin kyllä, että jos ripset ei ole ns. täysin puhtaat (eli useimmiten että olen käyttänyt edellisenä päivänä myös ripsaria, jonka jäämiä saattaa ripsissä vielä olla) niin mulla tulee helposti paakkuisempaa jälkeä ja vetää ripset klimpeiksi. Pois saaminenkin on aikamoisen työn takana, joten en jaksa käyttää tätä joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en mäkään sano että tää ois mikään huono, mutta pakkuuntuu hieman ikävästi, jota en tältä yhtään odottanut!

   Poista