Top Social

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Psycho much?

Tää paita oli suoraa rakkautta ensisilmäyksellä. Oon älyttömän temperamenttinen, äänekäs, hullu, iloinen ja surullinen samaan aikaan, ja ehkä vähän psyko. Enkä muuten häpeä sitä yhtään. Mä oon persoonana tällainen hieman hullunkurinen, ja en piilottele sitä, vaan tuon sitä vielä enemmän esiin. Koska tää tyyppi mä oon, enkä muuksi kenenkään muun takia muutu. Eikä pitäis sunkaan.Kukaan ei saa tulla kertoo sulle, et minkälainen sun pitäs olla persoonaltas. Tai että ootko sä liian hullu. Nykyään monet asiat saa ajattelemaan että vitsi mä oon sekaisin, koska on olemassa jotenkin niin tarkka muotti, mihin pitäisi sopia. Mut en mä ainakaan sovi. Aijaa, stalkkasit just tunnin sen exän äidin koiran Instagram -tiliä? Mitäs sitten, et sä sen takia sekaisin ole? Tai hullu. Kaikkihan me välillä stalkkaillaan, jopa jätkätkin. Ja se on fakta, ne vaan piilottaa sen hitsin hyvin.
Yleensä tunteet saa tyypin kuin tyypin hieman sekoilemaan, välillä saattaa mennä myös vähän yli, mutta mitä sitten? Tässä maailman tunteiden vuoristoradassa jos lähdet piilottamaan sitä sun persoonaa ja tunteita, niin tuut vaan entistä sekavammaksi. Meidän pitäis oppia olemaan kutsumatta ihmisiä hulluiksi, sillä sellaisia me itsekin välillä ollaan. Ihan jokainen.Fluffy jacket Gina Tricot     T-shirt Bik Bok x Elsa Hosk     Jeans Gina Tricot     Shoes Vans

En usko että on olemassa ihmistä, joka ei olisi joskus hieman ollut sekaisin jonkun ihmissuhteen tai ihan minkä tahansa jutun takia. Mä ainakin oon ollut, ja myönnän sen ihan täysin. Miksi? Koska tällainen mä vaan oon, enkä muuksi muutu! Tän pointti oli lähinnä, että lopettakaa yliajattelu, ja olkaa vaan oma itsenne. Jos se ei jollekin kelpaa, niin sit se ei oo sen arvoista. Tää paita ainakin rokkaa suoraan mun tyylin ja persoonan, ja tuo tähän asuun vielä enemmän asennetta. Tää on just mua.


Iskeekö tää paita sun silmään? Ihanaa hullua ja sekavaa sunnuntaita just sulle! xx

14 kommenttia on "Psycho much?"
 1. Paita on hot! Ja sä oot just ihana hullu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on kyl mun lemppari! Haha <3

   Poista
 2. Ihanaa postaus Toi paita on tyylikäs ja niinkuin totesitkin, me kaikki ollaan omalla tavallamme edes joskus vähän hulluja ;) Tosi kauniit ja asennetta tihkuvat kuvat!

  http://fasciner.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Sä se osaat kyllä aina kirjottaa niin hyvistä aiheista!♡

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä postaus! Upea olet!

  VastaaPoista
 5. Tästä postauksesta tulikin hyvä mieli! Ei me ihan hulluja olla, hahah. Kiva paita :)

  VastaaPoista
 6. Hyvin kirjoitettu<3 Tuo paita on just kiva :)

  VastaaPoista