Top Social

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

JKL LEMPPARIPAIKAT / TEELEIDI

Saatiin Mariannen kanssa hauska idea, että kootaan meidän lempparipaikoista täältä Jyväskylästä postaussarja! Tää taitaa olla ensimmäisiä postaussarjoja mun blogissa, johon on luvassa oikeasti enemmän kuin kaksi osaa. Jyväskylässä on paljon sellaisia pienempiä paikkoja, niin kahviloita kuin ravintoloita, joista pidän yli kaiken ja joissa tulee vietettyä hieman enempi aikaa. Ensimmäisenä esittelyssä onkin ihan yks mun suosikki, nimittäin Teeleidi.


Teeleidi sijaitsi ennen Lutakossa, mutta kesällä heillä tuli eteen muutto Kramsunkadulle ihanaan vanhaan puurakennukseen. Teeleidi on se syy, miksi mä pidän teestä, vaikka suuren suuri kahvin kuluttaja olenkin. Paikan päällä on siis tarjolla monia kymmeniä erilaisia teemakuja, ja tietenkin teekannullisen kanssa myös suolaista ja makeaa. Teetä valittaessa saa nuuskutella vaikka jokaisen maun läpi, vaihtoehtoina löytyy mustaa, valkoista, vihreää, roibosta ja oolong teetä, ja jos sä et näistä itsellesi lempparia löydä niin jo on kumma! Symppis asiakaspalvelu ja pöytiin tarjoilu tekee tästä paikasta mulle tosi mieluisan.Satuttiin paikalle tosi kauniina ja aurinkoisena syyspäivänä, ja päätettiin ottaa viltit kainaloon ja suunnata terassille ihanan vaaleanpunaisen teekannun kera. Mä maistoin porkkanakakkua ja Marianne otti suklaakakkua, ja molemmat kakut sai vielä gluteenittomana! Teeleidin sisätilat hehkuu kaunista sisustamista ja talon vanhaa henkeä, ja sisältä löytyykin useampi huone jossa on mahdollista istua ja hörppiä teetä. Terassi ja taloa ympäröivät piha-alueet oli alkavan syksyn jäljiltä todella kauniit.
Teeleidi on sellainen paikka Jyväskylässä, joka on ainutlaatuinen. Se kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa ja näkemässä itse. Paikallista yrittäjyyttä parhaillaan. Ja myös muualla asuvat pääsee halutessaan nauttimaan ihanista teistä, sillä Teeleidin verkkokaupasta saa tilattua niin irtoteet, kuin tarvikkeet kotiin. Joko tuli tarpeeksi ylistystä tälle paikalle, haha? Teetä sydämellä, intohimolla ja täyden kympin asiakaspalvelulla.


TEELEIDI
KRAMSUNKATU 1
Avoinna arkisin 10-19 ja lauantaisin 11-17

Käy tsekkaamassa tää postaussarjan eka osa myös Mariannen blogista!Onko Teeleidi sulle jo ennestään tuttu paikka? xx

10 kommenttia on "JKL LEMPPARIPAIKAT / TEELEIDI"
 1. Oih kuulostaa ihan huippu postaussarjalta! Ja vielä kun asun niin lähellä Jyväskylää, että näihin paikkoihin on myös mahdollistä päästä :) Tää paikka kuulostaa tosi ihanalta, varmasti näkemisen ja kokemisen arvoinen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on munkin mielestä ihan hauska idea! Tuo paikka on kyllä kokemisen arvoinen :-)

   Poista
 2. Oi miten ihanan näköinen paikka!<3

  VastaaPoista
 3. Nykyään espoolaisena kävin uudessa Teeleidissä ekan kerran muutama viikko sitten. Tykkäsin vanhasta ja tykkään uudesta. Paikka on mahtava. Ehkä ihan hyvä, ettei ollut aiemmin mun duunimatkan varrella. :D

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloisen kuuloinen paikka! Oon just syyslomalla menossa Jyväskylään, joten saa nähdä, pääsisinkö käymään täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri sellainen! Kannattaa ehdottomasti poiketa tuolla! :-)

   Poista
 5. Ihanan näköinen paikka! Näyttää niin kodikkaalta :) Vois ihan hyvin olla jonkun mökki, hihi <3 jos asusin siellä päin, niin lähtisin kyllä heti tuonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuolla on niin ihanan kodikasta juurikin! :-)

   Poista