Top Social

perjantai 8. syyskuuta 2017

Sisustushaaveita x 6

Kun toukokuussa muutin tähän asuntoon, niin muistan kuinka innoissani olin kaiken maailman sisustushaaveiden kanssa. Silloin listalla oli keittiön hyllykkö ja tuolit, jotka sain yllätykseksi aika helposti löydettyä tänne. Nyt kuitenkin kun oon pitkästä aikaa innostunut selailemaan taas Pinterestin inspiroivia sisustuskuvia, niin sisustushimo on vallannut mut uudelleen! Tekisi mieli muuttaa aivan kaikki! Okei ei nyt ihan kaikkea, mutta muutama juttu.
- Uusi tv-taso on ollut jo kauan haaveissa, mutta se jäi toistaiseksi keväällä muuttohulinoiden alle. Nyt kuitenkin mun silmä alkaa olemaan jo niin kyllästynyt tuohon vanhaan, että pakko alkaa etsimään uutta. Haluaisin selkeämmän ja modernimman tv-tason, jossa ei olisi ollenkaan ovia.

- Uudet koristetyynyt. Ja niitä paljon!! Tässä kuitenkin piilee se ongelma, että mun matto on tosi kirjava, joten tyynyjen tulisi sopia sen kanssa yhteen. Miten muutaman uuden tyynyn löytäminen voi olla niin hankalaa?

- Toisaalta mun tekisi mieli päivittää myös tuo matto, sillä oonhan tota jo 1,5 vuotta katsellut. On tuo kuitenkin vaan niin ihana, etten oo ihan varma raaskinko.- Keittiön pöydän jalkojen ja kynnysten maalaus valkoiseksi. Tää on ollut jo aivan liian pitkään mut to do -listalla, mutta on se vaan vaikeaa saada aikaiseksi, haha!

- Taulujen metsästäminen. Mun valkoiset seinät suorastaan huutaa tyhjyyttä, ja tarvitsen ehdottomasti jotain ihania tauluja!

- Yks juttu mitä näissä kuvissa ei edes näy, niin on mun "makuuhuone" eli siis alkovi. Tuntuu etten saa sitä mitenkään järkevästi toimimaan, tai näyttämään edes kivalle! Auttaiskohan sängynpääty?


Tää asunto on tuntunut heti samantien muuton jälkeen kodilta, ja tää on ollut just sitä mitä keväällä tarvitsinkin. Nyt kuitenkin haluan jotain uutta ilmettä tänne, hieman jotain väriä ja kotoisuutta enemmän. Syksyn ja talven tullen varsinkin muutama koristetyyny ja viltti ei ole koskaan pahitteeksi! Ajattelin ottaa tän nyt oikeasti asiakseni, ja päivittelen teille heti, kun saan jotain aikaiseksi!

Ihanaa perjantaita teille, pureeko teihinkin näin syksyn tullen sisustuskärpänen? xx
12 kommenttia on "Sisustushaaveita x 6"
 1. Kaikki nää sun sisustus aiheiset postausket on aina ihania ja jään aina ihailemaan noita kuvia sun omasta asunnosta. Kotisi sisustus on vaan aivan i-h-a-n-a!
  Munkin pitäisi maalata muutamakin juttu täällä sekä mattokin on täällä ongelmana. Katsonut sitä itsekin yli vuoden enkä koskaan oikein ole siitä pitänyt. Piti vain joku matto saada ettei asunnossa kaiu xp

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Paula! Ihana kuulla!! <3 Tommoset pienet maalaamiset on vaan niin hankala saada aikaiseksi, haha!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää jo nyt <3 Vaikka tiedänkyl kokemuksesta että pienetkin muutokset kämppään piristää kummasti :D Mulla on oma huone ihan vaiheessa, mutta taulut on kyl sellanen juttu mitä itekin haluaisin noita valkoisia seiniä värittämään.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Pienetkin muutokset tuo kämppään paljon uutta ilmettä, ja sitä tässä haetaankin! Taulut on kyllä must jokaiselle valkoiselle seinälle, haha!

   Poista
 3. voi mää niin tykkään tuosta sun olkkarin matosta! jos meinaat luopua siitä niin ilmoita mulle ;)

  VastaaPoista
 4. Sun koti on kyllä niin kivan näkönen! Viltit ja muut kotoisat jutut ei todellakaan olisi pahitteeksi varsinkin näin ilmojen pimetessä. Toivottavasti saat aikaiseksi kynnysten ja pöydänjalkojen maalauksen! Just tollaset pikkujutut on aina niin hankala toteuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Juurikin näin! Ja mun pitää ottaa vaan tuumasta toimeen, eihän tässä! :-D

   Poista
 5. Sulla on niin söpö koti! ❤️ Ja hei nyt vaan kaivat sen sängynpäädyn esiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Täytyy varmaan kaivaa se esiin :-D

   Poista
 6. Ihanan näköstä sun luona! Toi matto ja sohva on ihan täydelliset!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo sohva on kyllä yks mun lemppareista! :-)

   Poista