Top Social

maanantai 21. elokuuta 2017

What's up?

Ai miten menee? Tajusin just et en oo pitkään aikaan ihan vaan höpötellyt tänne, että mitä kuuluu ja miten menee. Tuntuu että aika on mennyt niin vauhdilla, etttei edes perässä pysy. Vastahan oli heinäkuu. Ja yhtäkkiä onkin jo elokuun viimeinen viikko, ja ensi viikolla ollaankin jo syyskuun puolella! Hullua!! 
T-shirt Beyond     Shorts Carlings     Shoes Nike

Takana on hauska synttäriviikonloppu, joka oli täynnä naurua, lautapelejä, viiniä ja ystäviä. Nähtiin me myös yksi todella hupaisa tanssiesitys, joten on kyllä saatu taas oikeasti nauraa kippurassa. Vielä ensi viikonloppuna olisi viimeiset tän kesän festarit, jonne ajateltiin ehkäpä suunnata. Sit tää kesä ja juhlimiset olisi oikeastaan viimein taputeltu. Tuntuu järjettömän haikealta, mutta samaan aikaan jotenkin kivalta ottaa syksy ja arki tosissaan vastaan. Ehkä pääsee hieman paremmin käsiksi niihin rutiineihin, ja 'normaaliin' arkeen.

Ensi maanantaina mulla on tiedossa työn puolesta koulutusreissu Norjaan, johon on oikeastaan hyvä lopettaa tämä elokuu. Syyskuun puolella mulla ei ole nimittäin juuri mitään suunnitelmia, joten tuntuu jotenkin jopa rentouttavalle. Odotan oikeastaan jo aika innoissaan, että mitä tää syksy tuo oikeasti tullessaan. Sillä jos jotain tästä kesästä oon oppinut, niin sitä ei voi koskaan tietää.

Joko sä odotat syksyä innolla? xx

12 kommenttia on "What's up?"
 1. Kivan simppeli tää asu! :) Ja joo, elokuu on kyllä mennyt ihan hujauksessa ohi! Jos heinäkuu meni nopeasti, niin kyllä mun mielestä elokuu on mennyt vielä nopeammin :D ja oon kyllä edelleen aivan kateellinen tolle sun hiusten värille! Niin upea! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :-) Elokuu on kyllä menny ihan hirveetä kyytiä, mut niin myös meni heinäkuu! Haha voi kiitos <3

   Poista
 2. Mä aattelin, että kun kesä ja aika ylipäätään menee niin äkkiä, niin luulin olevani tosi syksyn tuloa vastaan mutta nyt oikeestaan ootankin jo aika hyvällä fiiliksellä syksyä! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samat fiilikset täällä! Oon kyllä aika valmis syksyyn! <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat Ninni susta!<3

  VastaaPoista
 4. Ihanat farkkushortsit näissä kuvissa! Kiva kans kuulla, miten sulla menee. Mukavaa Norjan reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, nää on kyllä tosi kivat munkin mielestä! :-)

   Poista
 5. Kiva toi sun asu. Tykkään myös sun blogista todella paljon :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Todella ihana kuulla!

   Poista
 6. kesä kyllä meni ihan sairaan nopeesti ohi!! Ihanat shortsit!!:)

  VastaaPoista