Top Social

torstai 24. elokuuta 2017

Pettymykset

Se on ihan puhdas fakta, et elämässä vaan yksinkertaisesti tulee vastaan pettymyksiä pettymyksien perään. Eihän ne onnistumiset tuntuisi muuten miltään? En voi sietää pettymyksiä, enkä voi sietää sitä, jos jokin asia mun elämässä ei mee niinkuin mä oon suunnitellut, tai toivonut. Oli kyseessä duunit, koulut tai ihmissuhteet. Vihaan pettymyksiä.Oon ite tosi huono käsittelemään pettymyksiä, mut niin on varmaan kaikki. Niitä kuitenkin tulee elämässä väkisinkin vastaan, joten niitä on vaan käsiteltävä jotenkin. Oon tosi paha rypemään itsesäälissä pettymyksen sattuessa, ja käperryn yleensä omiin oloihin aika vahvasti. Mut se on ihan sallittua, niin kauan kunnes tajuaa, että sieltä on vaan noustava.Syö vaikka levyllinen suklaata, sulkeudu itsekses, ja mieti asian joka laitaa. Kaikella on aina tarkoituksensa, ja jos pettymys osuu kohdalle vaikka oot yrittäny kaikkes, niin sit ei vaan voi mitään. Jos yks ovi sulkeutuu niin toinen aina avautuu tavalla tai toisella. Liikaa märehtiminen ei auta, kuin sen pienen hetken. Jossain vaiheessa se tulee vastaan, et hei, nyt kun kävi näin niin voinkin tehdä seuraavaks näin. Älä missään nimessä luovuta liian helpolla. Se ei ole sallittua, jos oikeasti haluat jatkossa onnistua.


Tää maailma ei onneks hevillä lopu, ja seinät ei toistaiseksi ole ainakaan mun päälle kaatunut vaikka siltä välillä tuntuukin. Tee parhaas ja se riittää kyllä. Jos pettymys osuu kohdalle, niin tiedä, et jatkossa se voikin muuttua onnistumiseksi. Kaikkea huonoa seuraa aina jokin hyvä juttu, ja tän mä yritän nyt iskostaa mun pääkoppaan myös. Koin itse pienen pettymyksen, mutta täältä noustaan, koska mitään vakavaa ei tosiaan ole oikeasti tapahtunut vaikka se aluksi siltä tuntuikin. Kuuntelen ne voimabiisit vielä kerran, ja teen taas parhaani, kunnes onnistun. Tää & tää toimii aina!

Voimaannuttavaa torstaita teille, ootte rautaa!! xx

8 kommenttia on "Pettymykset"
 1. Hyvä teksti, itsekin pystyn samaistumaan tuohon että aluksi pettymyksen takia jää rypemään sellaiseen itsesääliin, mutta onneksi siitä pääsee vielä ylös ja uusia onnistumisia tulee varmasti vastaan jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! No kyllä, mut sieltä aina onneks noustaan! :-)

   Poista
 2. Pettymyksistä ei kyllä kukaan varmasti tykkää. Niihinkin on osattava kuitenkin suhtautua jollain tapaa ja hyvä että oot oman tapas löytänyt, itelläni on ehkä hiukan vielä hiomista tällä saralla :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti! Vähän sama juttu, haha! :-D

   Poista
 3. Tosi kannustava teksti! Ihana ajatustapa tuo, että pettymyksen jälkeen tapahtuu taas jotain ihanaa *.*

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana teksti! Ja just niin, kun yks ovi sulkeutuu niin toinen vielä kyllä avautuu! <3

  VastaaPoista
 5. Itsekin jään rypemään oikeastaan aina itsesääliin ja vielä pitkäksi aikaa! Yritän kuitenkin itselleni aina sanoa sen olevan turhaa, koska mennyt on mennyttä. Pettymysten jälkeen onnistuminen tuntuu kahta paremmalta!

  https://kristiinaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista