Top Social

maanantai 14. elokuuta 2017

Hetki aikaa

Välillä on hyvä vaan pysähtyä. Järjestää itselle sitä aikaa, ja oikeesti pysähtyä. Sysätä se puhelin ja läppäri nurkkaan, ja pistää aivot lepotilaan. Unohtaa se stressaus duunista, tai muusta muka niin tärkeästä. Se voi olla jokapäiväinen aamupalahetki, tai vaikka iltapäivän paussi. Ihan sama, mut kuhansa sulla on sitä omaa aikaa aina päivässä edes tovi, jolloin sun mieli on rento ja moodi hyvä.Jokaisen meistä pitäisi rakentaa arki niiden tiettyjen hetkien ympärille. Vaikka trendinä onkin jatkuva duunien tekeminen ja menestyminen, niin silti me tarvitaan se hengittämiseen varattu aika, jolloin mielessä ei oo mitään. Herää vaikka tuntia aikaisemmin aamulla, että kerkeet katsomaan jakson lempparisarjaas kahvikupin kera, sekin helpottaa jo. Tai ainakin mua helpotti. Mulla on ollut viime aikoina aivan liian vähän sellaista omaa aikaa, jolloin ei olisi mitään tehtävää. En oo saanut kunnolla rauhoituttua ja mietittyä, ja olokin on ollut sen mukainen. Nyt viikon sisään oon ottanutkin vähän lungimmin, ja huomannut heti suuren vaikutuksen mun stressitasoihin. Oon varannut päivään aina sen pienen hetken, jolloin saa vain hengittää ilman somea, hälinää tai mitään muuta stressin aiheuttajaa.
 Mulle se päivän parhain hetki on aamu, ja etenkin se, kun saa rauhassa istua ja hengittää tuoreen kahvikupillisen kanssa. Joka aamu mulla soi hyvä musiikki taustalla, kun hörpin kahvia ja pidän mielen vain tyhjänä. Se on mun tapa rentoutua, ja sen takia mä heräänkin aina suhteellisen ajoissa ennen töitä tai muita menoja. Se on se hetki kun haluun olla täysin yksin, ja rauhassa. Ja se on parasta. Musta meillä kaikilla tulis olla tällaisia hetkiä, ja niistä mä tulinkin teitä näin maanantaina muistuttamaan. Muistakaa välillä nauttia hetkestä, ja olla ihan vaan rauhassa. Teidän mieli kiittää teitä siitä vielä! xx

Ihanaa ja rentoa maanantaita teille! Mikä on sun tapa rentoutua arjen keskellä?
12 kommenttia on "Hetki aikaa"
 1. Itsellä on juuri nyt sellainen elämäntilanne, että tekisi mieli karsia jotain pois. Silti kaikki jutut tuntuu kivoilta ja hyödyllisiltä, niin ei malttaisi. Pitää vain katsoa miten jaksaa vai pitääkö muutoksia tehdä. :)

  Itse tykkään aina jossain vaiheessa päivää ottaa vartin pienen lepohetken. Se tuntuu ihanan rentouttavalta. :))

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama juttu täällä! Mut en tosiaan vaan tiedä että mistä pitäisi karsia haha! :-D Tuo vartin lepohetki toimii varmasti!

   Poista
 2. Mun tapa rentoutua on sauna! Ihan parasta on pitkän päivän päätteeksi päästä lämpimiin löylyihin, nostaa jalat kohti kattoa ja olla vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, saunominen olisi kyllä ihanaa, harmi ettei mun asunnossa oo saunaa! Mut varmasti hyvä tapa rentoutua :-)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja koko postaus♥ Itselleni tällainen hetki on esimerkiksi videoiden katsominen tai kirjan lukeminen. Varsinkin kirjan lukeminen on ihanaa, koska silloin ei ole elektroniikkalaitteiden äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini <3 Kirjan tai lehden lukeminen on kyllä tosi rentouttavaa!

   Poista
 4. Hyvä postaus tärkeästä aiheesta!

  Tulee kyllä helposti sorruttua siihen, että vapaa-ajallakin näprään puhelinta tai olen läppärillä. Aivot ei ehdi nollaantua ja olo on jatkuvasti kuormittunut. Pitäisi varmaan itsekin pyhittää hetki päivästä pelkkään oleiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellä on kanssa elektroniikan kanssa hankaluuksia, sillä aina sitä vahingossa ajautuukin läppärin äärelle :-D

   Poista
 5. Tää on kyllä ihan totta! Ja niin usein se pieni oma hetki unohtuu, kun yrittää olla mahdollisimman ahkera.

  Mun oma hetki on yleensä iltaisin, kun muu perhe on jo mennyt nukkumaan. Katselen sohvan nurkassa yleensä jotain sarjaa :)

  Kivaa päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Juurikin tuo, pitäis vain muistaa rentoutua aina edes hetkeksi! :-)

   Poista
 6. Anteeksi, teksti meni ensilukemalla ohi, kun tuijotin sohvaasi! Omaa aikaa ja se ihana aivoton tila on kyllä just mitä kaipaisin. Hetki jolloin kuulee omat ajatukset ja se joutilaisuus.. Joutilaisuus antaa niin paljon kipinää kaikelle uudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ei se mitään :-D Se on kyllä parasta!

   Poista