Top Social

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Vastoinkäymisiä

Eilen illalla mulle sattui tosi pieni, mutta hermoja raastava juttu. Oltiin kuvattu mun muistikortti täyteen ihania kuvia, ja olin aloittelemassa niiden siirtämistä koneelle. Noh, koko kortti jäi jumiin kortinlukijaan, ja repäisin sen sieltä vähän rajummin pois. Koko roska tietenkin halkesi. Puff, kaikki kuvat taivaan tuuliin. Eihän siinä väsyneenä duunipäivän jälkeen enää oikein osannut mitään tehdä. Meillä kaikilla on niitä kiukkupäiviä, ja mulla niitä on viime aikoina ollut paljon vähemmän. Silti nyt pitkästä aikaa, pienikin vastoinkäyminen sai mut heittämään hetkellisesti kokonaan hanskat tiskiin. Olin aivan valmis luovuttamaan kaiken suhteen. Vaikka tää nyt oli aika mitätön vastoinkäyminen, ja siellä meni vaan yhden kuvausreissun kuvat eikä kukaan kuollut. Aloin hetken päästä miettimään, että miltä onnistuminen sitten tuntuisi ilman pieniä vastoinkäymisiä? Ei todennäköisesti miltään.

Vastoinkäymiset on hyvästä. Ne saa sut yrittämään enemmän. Heti pienen kriiseilyn jälkeen totesin, että noh ei voi mitään. Uusi muistikortti kaupasta, uudet kuvat ja tadaa. Ja tietenkin ihana Marianne piristi mun paniikkia myös ilmoittamalla että tottakai hän lähtee kuvaamaan mulle uudet kuvat! ♥ 
Ei muuta kuin Byoncé soimaan, ja elämä voittaa. Ja nyt heti sunnuntaina, hyvin nukutun yön jälkeen ei enää ärsytä läheskään niin paljoa! Tietenkin, olisinhan mä mielelläni julkaissut teille pitkästä aikaa uutta asukuva matskua tänne, mutta kerkeäähän sitä!

Muistakaa, et vaikka välillä kuinka v*tuttaakin, niin ei se maailma siihen kaadu, haha!

Mites teidän viikonloppu on mennyt? xx
8 kommenttia on "Vastoinkäymisiä"
 1. Hyvä teksti taas! Välillä vaikee muistaa siinä kiukun hetkellä juuri toi, että ilman vastoinkäymisiä onnistumiset ei tunnu niin hyvältä :) Onneks on kavereita jotka auttaa isojen ja pienien vastoinkäymisten kanssa :)

  http://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janette! :-) joo ei itekään tuossa ärsytyksen hetkellä muistunut het mieleen mikään tuollainen mutta jälkeenpäin ajatellen tuo on juurikin noin!

   Poista
 2. Niin kiva teksti! Tosi harmi, että kuvat katosivat, mutta ei maailma onneksi siihen kaadu! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) joo kyllähän ne kuvat harmittaa mutta ei voi mitään!

   Poista
 3. Ihana asu! Ja oot kyllä niin oikeessa, usein me ihmiset luovutetaan liian helpolla. Se, ettei kaikki mene kuin on itse suunnitellut todellakin laittaa vaan yrittämään enemmän. Hyvin kirjoitettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo näinpä! Ei anneta periksi, vaikka olisikin vaikeaa! :-)

   Poista
 4. Oi miten kiva asu!:) Ja hyvä teksti, välillä ei vaan mene putkeen, mutta jos ei mitään vaarallisempaa käy, niin monesti voi sitten uudestaan yrittää=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :-) Tää teksti tuli ihan täytenä inspiraationa tuosta vastoinkäymisestä! Aina voi yrittää uudelleen!

   Poista