Top Social

tiistai 30. toukokuuta 2017

Tiistain fiilikset

Nousin just äsken sängystä ylös ja keitin kahvia. Onhan tuo päivä jo puolessa välissä, hupsista. Mut välillä on oikeesti myös lupa nukkua. Väsyttää nimittäin, ja tuntuu että voisin nukkua viikon putkeen ja herätä juomaan kupin kahvia, jonka jälkeen mennä takaisin nukkumaan. Inspiraation määrä on jo sillä tasolla, että nimeän muokkaamia kuvia nojoo, nojoo2, nojoo3... Entäs nyt sitten? 
Aion tänään luvan kanssa lorvia, maata sängyssä ja kuunnella todella paljon hyvää musiikkia. Aion kaivella mun inspiraatiota Pinterestin ihmeellisestä maailmasta, ja suunnitella tulevia asukuvia ja postauksia. Aion ottaa itseäni niskasta kiinni, ja tehdä jotain tälle mun aivottomuudelle tällä hetkellä. Tuntuu että pää on sekaisin kuin mikäkin, ja nyt se uuden duunipaikan stressaus alkaa vasta helpottaa. Mulla oli muuten tosi kiva ensimmäinen päivä!
Toivon että te siellä ruudun toisella puolellakin ymmärrätte, että ei aina voi olla skarppina. Ja annatte myös itsellenne luvan olla välillä ihan hunningolla ja sekaisin. Nukkua myöhään, ja vielä vähän myöhempään. Ja nousta ylös vaan sen kahvikupillisen takia. Puhuin hetki sitten täällä niistä tehokkaammista aamuista, ja nyt itse toimin ihan päinvastoin mitä höpötin. Mut sellaista se välillä on. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla tehokas, yli-ihminen taikka mikään girlboss. Välillä on tajuttava ottaa vaan itselle aikaa. Kyllä ne asiat sieltä sitten itsestään tulee ja järjestyy.

Tällaisia tiistain fiiliksiä tänään, nää sanat vaan tuli suoraan mun sisältä tähän näppäimistölle, eikä mulla oo aikomustakaan palata miettimään että oisinko voinut kirjoittaa jotain toisenlailla. Tälläinen mä tänään oo.

Ihanaa tiistaita, olkaa oikeesti reiluja myös itsellenne. xx
12 kommenttia on "Tiistain fiilikset"
 1. Joskus saa olla niin hunningolla kun vaan tuntuu! Se on välillä vaan jees :) Tsempit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no näinpä! :-) se on ihan jees, kiitos ihana <3

   Poista
 2. Parasta vaan välillä olla hunningolla! :) Niin kuuluukin<3

  VastaaPoista
 3. Hunningolla on aika ihanaa olla :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on ihana laiska aamu ollut, kävin auton katsastamassa ja ostamassa parit yrtit jotta pääsi pistää ne kesää varten tulille :)

  https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalta! :-) Pitäisi itsekin ostaa yrttejä!!

   Poista
 5. Vau kuin ihana teksti! Tosi nättejä kuviakin♡ Kesällä tulee varmasti nukuttua enemmän ja vietettyä enemmän aikaa sängyn pohjalla maaten, kun ei tarvi koulujuttuja miettiä. Onneksi sulla meni eka työpäivä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! <3 Musta tuntuu että aina kun mennään kesää kohden niin tulee vaan nukuttua vähemmän haha :-)

   Poista
 6. Välillä on niin ihanaa heittää aivot narikkaan ja vaan olla, se tekee hyvää itse kullekin <3 Ihana Ninni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! :-) Kiitos Emmi <3

   Poista