Top Social

torstai 27. huhtikuuta 2017

Chill?

Viimeisimmät päivät mulla on mennyt ihan rehellisesti vaan chillailuun. Palasin Pariisista viime viikon torstaina aamuyöstä, ja siitä suoraan töihin, sitten Helsinkiin ja taas töihin. Oli kyllä maanantaina sellainen tunne, että kolmen päivän vapaat tulee enemmän kuin tarpeeseen. Pyjamat, kahvia ja Netflix. Haha, onks okei olla pyjamissa vielä yhden aikaan iltapäivällä monta päivää putkeen?
En oo täällä vielä asiasta maininnut, mut ainakin snäpissä ohimennen, että mulla on nyt viikonloppuna muutto! En malta oottaa, uus asunto, uusia juttuja ja sisustaminen! Höpöttelen niistä myöhemmin sitten hieman lisää, mut loppuviikko tulee olee taas aika aktiivinen täällä suunnalla. Ehkä siis ihan luvan kanssa latailenkin akkuja nyt.
Muutto tuntuu aina uuden alulta, ja varsinkin nyt kun muutamat vanhat jutut on saanut selviteltyä niin mulla on tosi positiiviset vibat kaikesta tulevasta. Myös toivottavasti mulle tarttuu kohta uusi työpaikka, eli sitäkin jännätään täällä hirmuisesti.
Lupaan kirjoittaa teille postauksen kaikesta uudesta ja ihmeellisestä mitä täällä ruudun takana onkaan tapahtunut, mut kirjoitan sen kyllä ajan kanssa, niin että siitä saisi jotain tolkkua edes! Asiat loksahtelee pikkuhiljaa kohdalleen, ja tuntuu että fresh start lähenee koko ajan. Nautin nyt viimeisen kupin kahvia tältä aamulta, ja siirryn järjestelemään vielä muutamat muuttoa koskevat jutut ja lähden töihin! Mitäs teille kuuluu?

Ihanaa torstaita teille, tässä tuli vähän tällaiset viime aikojen kuulumiset, haha! (Siitä huomaa että on ollut liian kauan vapaalla, kun kirjoitin tuohon aluksi että hyvää keskiviikkoa teille...)
12 kommenttia on "Chill?"
 1. Musta on niin inspiroivaa lukea, kun jollain menee hyvin! Susta etenkin huokuu positiivinen energia. Näin sut muuten sattumalta viikonloppuna tuolla blogitapahtumassa, sä oikein sädehdit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Oon muuttanu mun ajattelutapaa hirveästi muutaman vuoden sisään, ja siitä saanut voimaa tällaiseen positiivisuuteen! Kiitos Noora, ihana kuulla haha! :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Kivaa vappua Ninni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa sullekin Jenny <3

   Poista
 3. Ihania kuvia!:) Oi uusi koti on ihana asia! Muutatko yksin vai olenko ymmärtänyt väärin että seurustelisit? Ymmärrän että on aika henkilökohtainen kysymys ja jos et halua vastata niin ymmärrän senkin:)

  Ihanaa vappua sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Uusi koti on aina kiva asia! Ja muutan yksin, tästä olenkin postaamassa lisää ensi viikolla, mutta en seurustele enää! :-) Ihanaa vappua sullekin <3

   Poista
 4. esittelin blogisi postauksessani! :)

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/2017/04/linkita-blogisi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Mä käyn tsekkaamassa! :-)

   Poista