Top Social

perjantai 17. helmikuuta 2017

Silver hair don't care!

Hiukset ja niiden hyvinvointi on aina ollut mulle tosi tärkeä juttu. Varsinkin kun hiusalalla tuli istuttua ja kuunneltua juurta jaksaen teoriaa hiuksista ja siitä miten ne käyttäytyy. Multa löytyykin paljon erilaisia tiedonjyväsiä hiusjutuista, vaikkei se välttämättä aina päälle päin näy, haha.

Aloin noin neljä vuotta sitten vaalentamaan hiuksiani melkeinpä mustan ruskeasta väristä. Voin kertoa, että tää on ollut pitkä ja kivinen tie, mutten voisi olla tyytyväisempi. Vaalea hius tuntuu just omalta, varsinkin pienellä tummalla tyvellä ja hopeisella latvalla. Vaaleassa hiuksessa se miinus puoli on ylläpito ja vielä kerran ylläpito. Sävyte ei pysy hiuksissa ikuisesti, ja väriä tuleekin koko ajan freesata kotona vaikka ja millä. Oonkin testaillut ison kasan tuotteita ja ajattelin jakaa teille mun lempparit hopeiselle blondille! 


Aloitetaan nyt vaikka siitä, että jos haaveilet hopeasta taikka harmaasta kuontalosta, onnistuu väri vain aivan viimeiseen asti vaalennettuun hiukseen. Todellisuudessahan vaalennuksen jälkeen mullakin on aina ihan tipun keltainen tukka, mutta vasta sen vaalean keltaisen tukan saa taitettua ihan hopeiseksi. Tummempi oranssihtava väri taittuu yleensä tummemmaksi ja tuhkaisesti.KC Professional Color Mask Shamppoo Pearl

Aiemmin viime syksyllä mulla oli vähän tummempi blondi tukka, ja sitä ylläpidettiin tasaisin väliajoin raidoittamalla ja sävyttämällä. Innostuin yhdessä vaiheessa hieman pastelli pinkin sävyisestä hohdosta hiuksissa, ja löysinkin loistavan tuotteen siihen. En oo koskaan Color Maskin hoitosävytteistä perustanut, mut tää shamppoo on ainakin kunnon tavaraa! Muutama minuutti ja koko tukka oli ihan vaaleanpunainen. Tietenkin tää tuote imeytyy voimakkaimmin kaikkein vaaleimpiin kohtiin, mutta se tuokin kivaa vivahdetta! Tuo on tosi pelottavan sävyistä heti ensi silmäyksellä, mutta vaahdottaessa väri laimentuu heti. Esimerkkiä mun hiuksista tuon käytön jälkeen löytyy täältä, täältä ja täältä.Cutrin Reflection Silver Shampoo & Hoitoaine

Huomasin joskus viime kesällä että Cutrinilta oli tullut uusi tuotesarja, Reflection. En ollut ennen kauheammin Cutrinin tuotteista välittänyt, mutta kampaajani suosittelemana testasin tuota shamppoota, ja olin sen verran tyytyväinen että loppujen lopuksi mukaan lähti hoitosävytekin. Nää on tosi huokean hintaisia, ja tällä combolla pitäisi jo vaaleinkin sävy kääntyä viileään.
En oo missään törmännyt noin pigmenttiseen hoitoaineeseen. Ja ihan tosissaan, tuo sävy mikä tuossa alempana näkyy, on tosi pigmenttinen hoitoaineeksi. Se jämähti tohon pöytäänkin kiinni! Vahva suositus siis tuolle hoitsikalle!


Fudge Clean Blonde Shampoo

Noh, viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä. Uusin tuttavuus on tää Fudgen överihehkutettu hopeashampoo, joka kyllä pystyy ihmeisiin. Tietenkin siinä vaiheessa jos sun oma hius on tarpeeksi vaalea. Varmasti kylmentää jonkin verran myös astetta tummempaakin tukkaa. Mulla itseasiassa on tän Fudgen kanssa sellainen ongelma, etten voi käyttää tätä joka pesussa. Sillä tää vetää mun hiukset jo pienelläkin vaikutusajalla sinertäväksi! Käytänkin tätä joka toisessa hiuspesussa, ja tulos on tää kylmä hopeinen vaalea, mikä mulla on nyt jonkin aikaa ollut. Tässä on paljon paksumpi koostumus, mitä tuossa Cutrinin hopeashampoossa ja siksi tää vei voiton. Mun hiukset ei oo minkään shampoon jälkeen ollut niin pehmeä ja takkuuntumaton mitä tän käytön jälkeen.


Mulla on ollut käytössä vielä ihan säyvtteitä, mutta mikään niistä ei ole vielä ollut niin hyvää, että olisi löytynyt suosikkia. Jos teillä on heittää jotain vinkkiä hopeisen sävyn ylläpitoon niin laittakaa tulemaan! Tää vaaleiden hiusten kanssa sähellys on kyllä sellainen laji, että tässä tarvitsee jokaisen neuvon, haha, blondit you know it. Tästä nyt tuli tälläinen blondeille suunnattu postaus, mutta multa löytyy kaapista myös jos monen moisia hiusten kunnon ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita. Katsoo jos niistä saisi poimittua myös suosikkeja tänne! Lisää tukkajuttuja tänne, yay or nay?
Löytyyks sulta joku näistä mun lemppareista?

Ihanaa viikonloppua! xx
4 kommenttia on "Silver hair don't care!"
 1. Tää postaus tuli just sopivaan rakoon! T keltaisten hiusten kanssa kriiseilijä

  VastaaPoista
 2. Tukkajuttuja on super kiva lukea. Vaikka mulla ei hiukset ookkaan lähelläkään vaaleeta väriä, oli nää silti mielenkiintoisia :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitää katsoa jos tällaisia postauksia tulisi kehitettyä lisää! <3

   Poista