Top Social

perjantai 27. tammikuuta 2017

My feelings about social media

Oon viime aikoina pohtinut tosi paljon somea, ja ylipäätänsä sen käyttämistä. Musta sosiaalinen media on ihan super siisti juttu, se avaa uusia markkinointikanavia, työpaikkoja, polkuja, kohtauspaikkoja ja mahdollistaa monien nykypäivän juttujen toteutuksen. Miettikää oikeesti, jotkut esimerkiksi päivittää omaa Instagramiaan työkseen? Some avaa ihan uusia ovia meille kokoajan. Oonkin nykyään tosi positiivisin meiningein somea kohtaan, ja musta ei ois yhtään paha idea liittää sitä osaks mun unelmaduunia. En oo kuitenkaan ajatellut ihan aina näin. Kaikilla meillä tietenkin on omia epävarmuuksia, mut vielä vuosi sitten, some oli mun epävarmuus. Vertasin itseäni ihmisiin, jotka käytännössä somettivat työkseen, ja mietin et miks mun kuvat ei näytä tolta? Tai saa niin paljoa huomiota ja tykkäyksiä. Yritin liikaa, ja hukkasin samalla itseni ihan täysin. Tuijottelin kateellisena muiden mukamas 'täydellisiä' feedejä ja kelasin kuinka mun oma elämä ei oo läheskään niin hohdokasta. Mulla meni aika kauan kunnes tajusin, et vaikka kuinka on täydellisiä kuvia, niin se ei koskaan tarkoita täydellistä elämää. Se voi tarkoittaa jopa päin vastoin.Tykkään nykyään lisätä kuvia, joista mulla itselläni on hyvät fiilikset. Haluun välittää sen fiiliksen ja hyvän mielen eteenpäin. Jos kuva onnistuu, niin en meinaa malttaa odottaa että pääsen jakamaan sitä eteenpäin. Etsin itse somesta inspiraatiota, positiivisia viboja ja uusia ideoita ja nää on niitä juttuja mitä haluun myös välittää eteenpäin.

Opin paljon itsevarmemmaksi, ja lopetin itseni vertaamisen muihin. Tottakai sitä välillä saattaa jotain kuvia katsoessa tuntea pientä kateuden tunnetta, mut sekin on ihan inhimillistä. Me ollaan kuitenkin vaan ihmisiä, eikä voida aina olla varmoja itsestämme. Käännän kuitenkin nykyään sen pienimmänkin kateuden motivaatioksi, jos joku muukin, niin miksen minäkin? Mun mielestä on nykyään tosi siistiä jos joku menestyy, tai onnistuu jossain, ja ammennan siitä myös inspiraatiota itseeni. En pyri enää täydellisyyteen, vaan menen rennolla flowlla kohti hyvän mielen levittämistä ja positiivisuutta.


3 x Mieti

Jos ahdistut sosiaalisesta mediasta, muiden hienoista kuvista, niin ota vähän takapakkia. Älä vietä niin paljoa aikaa puhelin kourassa muiden elämää miettien, vaan mieti omaa elämääs. Mitä sulla on mistä voit olla iloinen ja kiitollinen?

Mieti miksi ja ketä varten otat ja lisäilet kuvia? Mä lisään kuvia ainakin vain omaksi huvikseni, ja toivon inspiroivani muita ja välittävän edes pientä positiivisuutta. Jos lisäät kuvia vaan tykkäyksien ja seurauksien takia, niin kannattaa miettiä uudelleen.

Muuta se pienikin kateus inspiraatioksi. Motivoidu muiden menestyksestä ja hyvistä hetkistä ja ammenna sitä omaan elämääsi. Mieti omasta elämästä unelmia mitä haluat toteuttaa ja ala tekemään töitä niiden eteen!


Kuvat: Essi / EssieL

Niin monet potee turhaan täydellisyyden tavoittelusta johtuvaa ahdistusta, ja haluun vaan sanoo teille, että se on ihan normaalia! Ja tää pätee oikeastaan aika moneen muuhunkin juttuun. Se täytyy vaan ymmärtää, että kun sä teet parhaas niin se riittää. Sun ei tarvitse olla niinkuin joku muu, vaan sun täytyy olla se oma itses. Itsensä epäileminen ja liika itsekriittisyys on niitä juttuja jotka ei tuu auttaa sua koskaan eteenpäin. Sosiaalinen media on tosi siisti juttu, mut se tekee tosi alttiiksi myös sille kateudelle ja huonolle mielelle, jos ei oo tyytyväinen itseensä tai ei tunne riittävänsä. Ole kiitollinen siitä mitä sulla on, välitä positiivisuutta äläkä negatiivisuutta ja inspiroidu äläkä tunne itseäsi huonommaksi, koska sitä sä et ole! Tällaisia ajatuksia mulle tuli mieleen, ja halusin jakaa mun fiilikset teillekin. Onko siellä koettu samankaltaisia tuntemuksia somesta?Ihanaa aurinkoista perjantaita! 


Follow me on: Instagram & Bloglovin 
16 kommenttia on "My feelings about social media"
 1. Huippu hyvä postaus♥ Kirjoitit ihan asiaa! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! <3 Ihana kuulla että tykkäsit!

   Poista
 2. Hyvä postaus & täyttä asiaa! Ps. sun feedi on tosi kaunis instassa!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :-) Ja tosi kiva että feedikin miellyttää!

   Poista
 3. Silmämeikki goals *.* Hyvin kirjoitettu postaus! Toivottavasti lukijat saavat tästä ajattelemisen aihetta näin somen ''valtakautena''.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihan superisti! :-) Toivotaan että tää saa tyypit ajattelee!

   Poista
 4. Voi vitsi, todella hyviä ajatuksia! Sai miettiin omaa somen käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Mukava kuulla että pidit, ja että tää teksti pisti miettimään!

   Poista
 5. Ensinnäkin kiva asukuvien:)) ja todella hyvää pohdintaa Somesta!! Itse ajattelen ettei pidä ottaa turhan vakavasti nii pitää hyvin suuremmat kateudet poissa ja sitä todella tekee omaksi iloksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Mulla oli paljon ajatuksia mielessä tästä aiheesta, enkä saanu kyllä puoliakaan tähän postaukseen mahtumaan! Hyvä ajattelutapa sulla! :-)

   Poista
 6. Hienoa pohdintaa ja hyviä näkemyksiä somemaailman kanssa elämiseen.

  VastaaPoista
 7. Todella hyvää pohdintaa! Rakastan näitä sun ns "syvällisiä" postauksia, sillä sun kirjotustyyli on super mielenkiintoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että tykkäsit! :-) Ja ihanaa kuulla Inka, näitä siis lisää! <3

   Poista
 8. Niin täyttä asiaa ja aivan ihana blogi sulla! Jätit blogisi linkkaa blogisi -postaukseeni ja päädyin sitä kautta tänne. Jään ehdottomasti seuraamaan:)

  ps. alan kokoamaan linkkaa blogini postausta kokoon ja sun blogis miellytti mua kovasti, siispä saako sun kuvia käyttää esittelyssä ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon! :-) ja tosi ihana kuulla, mukavaa että tykkäät!! Ja ps. Tottakai saa käyttää, jään innolla odottelee postausta! :-)

   Poista