Top Social

lauantai 12. marraskuuta 2016

What a week

Huomaa kyllä että on ollut hieman hektisempi viikko, kun avasin tänä aamuna Bloglovinin ja huomasin että mulla on kolmen päivän takaa jäänyt suosikki blogit lukematta! Luen siis oikeesti blogeja joka päivä, mutta nyt ei oo vaan yksinkertaisest kerennyt. En ole konettakaan kyllä avannut kolmeen päivään että... Huomaa kyllä että joulu on tulossa, kun alkaa töissä olemaan hienoinen hoppu. No mutta tähän viikkoon liittyi myös yksi suunnittelematon työvuoro, ja tuon mun paremman puolen sairastuminen kuumeeseen. Ihme ettei tuo tauti oo muhun tarttunut!

Tuo kaikki talvisuus on kyllä ollut viime päivien pimeinä aikoina se pelastus. Hassua ajatella, että nää kuvat on otettu viikko sitten torstaina, ja sillon ei oo ollut lunta yhtään! Nyt taas kun katson ikkunoista ulos, niin tuota lunta on kertynyt ihan kinoksiksi asti.Täytyy sanoa että onneks mulla on viikonloppu vapaa! Aion kyllä nauttia täysin siemauksin, ja justiinsa heräsin levänneenä yhdeksän tunnin yöunien jälkeen. Täytyy myöntää että kaikki jotenkin luistaa paremmin kun on nukkunut hyvin!

Tänään on tiedossa jo isänpäivä kahvitteluja, ja huomenna sitten mennään mun vanhempien luokse syömään ja ajattelin tehdä isälle kakun! Rakastan isänpäiviä ja muita tällaisia, koska mä tykkään niin paljon sellaisesta sukuloinnista ja kuulumisien vaihdosta!


Jacket Nelly     Hoodie Some shop at Crete     Jeans Pull and Bear     Shoes Primark     Bucket bag Nelly

Kuvat: Essi / EssieL

Näiden kuvien tunnelmassa on tuollainen hauska utuisuus. Muistan tän aamun, ilmassa leijaile sellaisia pieniä jäätyneitä hileitä, ja lämpötila oli pakkasen puolella. Joka puolella on hirveesti tänä syksynä näkynyt ihan perus huppareita, ja niitä on yhdistelty jopa naisellisimpien villakangastakkien kanssa. Tää asu oli mun ajatus rennosta päivästä, perus mustat farkut, rento mutta lämmin huppari ja tennarit. Jottei mentäisi kuitenkaan liian rennon puolelle, niin asuun tuo särmää tuo villakangastakki. Eikä tää mun silmään ainakaan riitele yhtään, vaikka ennen oon ollut melkein sitä mieltä että edes tennarit ei sovi villakangastakkien kanssa haha!
8 kommenttia on "What a week"
 1. Mun mielestä just tennarit ja villakangastakit on rakkautta! :D Tuo takki on muuten ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin munkin mielestä nykyään! Kiitos Inka <3

   Poista
 2. Ihania kuvia ja niitten fiilis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin kyl diggailen näitten kuvien fiiliksestä :-)

   Poista
 3. hyvin musta käy asu yhteen :)! Itsekin kaipaisin kaappiin perus harmaata huppari, tuntuu että se näyttää asuissa kivalta ja silti on rento ja mukava päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Tää on kyl tosi kiva tällainen rento asu! Harmaa huppari on kyllä must have nyt! :-)

   Poista
 4. tosi ihana asu :3 teetkö muuten siit kakusta sitten jonkunmoisen postauksen? ois meinaan kiva lukee sellasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :-) Ajatuksena olisi tehdä tänne postaus siitä, jos se vain onnistuu! Kannattaa tsekkailla huomenna blogia! :-)

   Poista