Top Social

torstai 3. marraskuuta 2016

Edulliset ja helpot meikkiniksit x 3


Okei, toi ensimmäinen kuva saattaa hämmentää, mutta näihin asioihin mun kolme halpaa ja helppoa meikkiniksiä liittyy. Ja nää on sellaisia juttuja, mitä teen siis päivittäin. Älkää heti tuomitko! Vaan antakaa näille nikseille mahdollisuus, jatkoa on myös tulossa tälle postaukselle, mutta liittyen vähän arkisempiin juttuihin. Eli, ensimmäinen "niksi" liittyy tuohon meikkisieneen. Ostin tuon tosiaan vähän aikaa sitten, ja mulla on vielä hieman opettelemista tuon käytössä. Ensimmäisenä kauhistelin aidon Beautyblenderin hintaa, ja seuraavaksi vielä sen pesuaineen hintaa. Päätin, että nyt pystytään menemään edullisemmallakin versiolla, varsinkin kun oli kyseessä vasta kyseisen meikkisienen kokeilu.


Tuon meikkimunan pesu on maailman ärsyttävin juttu. Ensinnäkin, en kerkeä edes jynssäämään sitä aamulla käytön jälkeen. Pesu venähtääkin siihen kun palaan töistä tai muilta menoilta kotiin, joten ei hyvä. Lukaisin kuitenkin jostain blogista, että tuon sienen pesuun olisi outo kikka. Joka siis myös toimii. Laita sieni kulhoon, joka on puolillaan lämpöistä vettä ja laita kulho 30 sekunniksi mikroon täydelle teholle. Siis mitä, mikroon? Kyllä!
Tän jälkeen huuhtaise sientä vedellä ja pyöräytä sitä esimerkiksi marseille saippuassa ja huuhdo puhtaaksi. Meikkivoiteet sun muut lähtee vaivatta, ja valehtelematta tähän menee minuutti. Mikrossa sieni desinfioituu hieman ja rasva ja muu näkymätön lika liukenee veteen. En tiedä mitä mikrotus oikein tekee, mutta tuntuu että meikki lähtee sienestä puolet helpommalla kuin mitä muuten. Outoa vai mitä?


Tää toinen kikka on itseasiassa mun ystävältä peräisin. Nimittäin talkki puuterina. En ollut uskoa korviani, kun tästä kuulin, mutta uskokaa, tää toimii myös. Ja kyllä siis ihan vauvan talkki. Itse ostin ihan hajusteetonta talkkia, joka maksoi muistaakseni noin kolmisen euroa. Laitan tätä vanhaan Lumenen irtopuuterin purkkiin, ja tuo toimii ihan normaalin irtopuuterin tavoin! Suurinpiirtein kaikissa puutereissa noin puolet on talkkia, jollei huimasti enemmänkin. Sekaan on lisätty vain vähän maissijauhoa ja väriaineita ynnä muuta, jotka ei ainakaan mun mielestä vaikuta kauheammin lopputulokseen. Olen nimittäin pitänyt enemmän talkista puuterina kuin ihan irtopuutereista yleensä. Sanoisin että ainakin on hinta - laatu suhde kohillaan, nimittäin oon käyttänyt tuota kolmen euron purkkia kohta vuoden ja se on vasta puolillaan. Talkki saa ihosta jotenkin hieman utuisen, heleän eikä se tee liian mattaista taikka ylimeikattua lopputulosta. Parasta tässä on se, että tää on täysin väritöntä!

Ja joo, talkki ei välttämättä ole ihan normaalein aine mitä kasvoille kuvittelisi laittavansa, mutta sitä on puutereissa suurin osa, sitä on myös joissain luonnontuote meikeissäkin, koska talkki on luokiteltu mineraaliksi. Vauva.fi ja muut sivustot on täynnä asiasta vaahtoamista, että talkki tukkii ihohuokoset, mutta itselläni ihon kuntoon ei kyseinen aine ole mitenkään vaikuttanut, enkä ole tämän muutoksen myötä kuollut tai mitään muutakaan. Rohkeat kokeilee!


Kolmas kikka, mitä käytän joka ikinen päivä, on hiuslakka. Kulmakarvoissa siis. Oonko mä jotenkin outo vai tekeekö muut näitä samoja juttuja hahah? Suihkautan lakkaa kevyesti Duroyn ripsiharjaan, ja pyöräytän kulmakarvat muotoonsa. En ole koskaan oikein tykännyt kulmavahoista taikka geeleistä, koska ne ei vaan pidä mun vallattomia kulmia paikoillaan. Mutta tää on pitänyt. Ja tässäkin on se, että en hiero siis hiuslakkaa pitkin kasvojani, vaan vain kevyesti kulmakarvoihin. Hiuslakkaa me kaikki käytetään, ja suihkuttaessa sitä onkin jo joka puolella kehoa. Musta tuntuu jotenkin, että tää niksi on vähän tutumpi yleisesti kuin nuo aiemmat! Mutta tätä ilman en poistu edes kotoa!!


Mitäs sanotte mun kolmesta niksistä? Oliko joukossa tuttuja juttuja taikka ootteko itse kokeilleet jotain näistä!

Ei aina tarvitse olla niin normaali, mitä normaali edes on! Hauskaa torstaita 
20 kommenttia on "Edulliset ja helpot meikkiniksit x 3"
 1. Hyvä postaus! Tuota lakkaniksiä mäkin välillä käytän :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva juttu! :-) Toi hiuslakka on varmaan kaikille se tutuin!

   Poista
 2. Toi hiuslakka kikka on mulle itelle ennestään tuttu! :) Mahtavat meikkiniksit tässä postauksessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! Haha, kiva kuulla, ajattelin ensin että ihmiset alkaa pitää mua outona :-D <3

   Poista
 3. Pitää ehdottomasti kokiella tuota meikkisienen puhdistus kikkaa, en ole ikinä kuullukkaan ettämikroon voisi laitaa:D.. Super kiva postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kannattaa, sitä mäkin mietin ensin että mitä ihmettä :-D Kiitos <3

   Poista
 4. Hauskoja juttuja, joista kaksi ensimmäistä oli ihan uusia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiva kuulla! Hauska et on tullu uusia juttuja vastaan :-)

   Poista
 5. Olipa mielenkiintoisia ideoita!! Tuo mikro juttu pitää kyllä testata heti kotona:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Kannattaa kokeilla! :-)

   Poista
 6. Tosi mielenkiintoisia vinkkejä ja näistä ainoastaan tuo hiuslakka oli tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, oon siis osannu postata jotain uutta ideaa! :-)

   Poista
 7. Mä oon myös jo pitkään käyttänyt tuota hiuslakka kulmakarvoissa-niksiä ja haha, välillä saan kyllä oudokuvia katseita mutta se toimii! Ja vitsit mun on pakko testata tuota meikkisienen puhdistusta koska sen puhdistus ON kauhean työlästä, jes :D

  http://www.riikkamarian.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hiuslakka kulmissa toimii paremmin ku hyvin! :-) Joo, ei kaikki aina ymmärrä näitä tämmösiä juttuja! Testaas meikkisienen mikrotusta :-)

   Poista
 8. Hiuslakkaa tulee itsekin kulmiin laitettua, mutta muut niksit olivat uusia :D Tuota meikkisienen puhdistusta pitää varmaan kokeilla, on nimittäin jäänyt koko sieni vähälle käytölle juuri tuon puhdistusurakan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, toi meikkisienen puhdistus on varmaan kaikille sitten aika uusi juttu! :-)

   Poista
 9. Oi vitsi ihan mega hyvii neuvoja. Toi talkki epäilytti kieltämättä ihan sikana, mut perustelit sen tosi hyvin. Tuntuu silti niin oudolta, että talkkia naamaan?! :-D Apua... Silti tuli jotenki hinku kokeilla, ku mä haluaisin eniweis uuden puuterin, joka ois väritön!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Joo toi talkki on kyllä outo jotenkin, mut se vaan toimii! :-D Suosittelen :-)

   Poista
 10. Siis vähänkö hyviä vinkkejä! :) Kiitos näistä! Talkkia oon käyttänyt ripsissä, koska se pidentää jonkun verran ripsiä ;) Kannattaa kokeilla. Ja mä käytän tosiaan sellaista geeliä kulmissa eikä millään silti pysy. Arvaa kuka kokeilee tuota hiuslakkaa kulmissa tänään?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :-) Oon itsekin kuullut tuosta puuterin / talkin laittamisesta ripsiin, ja joo se kyllä tuo niihin rakennetta! Pitääpäs taas kokeilla, siitä on pitkä aika kun laitoin viimeks! Kulmageelit ei oo koskaan toiminu mulla, mut toi hiuslakka on kyl paras kikka!

   Poista