Top Social

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Aivan ihastuksissaan kasvonaamioista

Jos ette ole vielä huomannut, niin tää syksy on ollut täynnä kaikenlaisia uusia ja erilaisia kasvonaamioita, joihin on jokainen ollut ihan ihastuksissaan! Ja nyt, lisättäköön mun listalle vielä yksi kasvonaamio ihastus, nimittäin Maybeautyn The Incredible Pore Mask! Oon alkanut tykästymään entistä enemmän uusien tuotteiden kokeiluun, koska sieltä saattaa oikeasti löytyä niitä uusia suosikkeja. Ja olinkin iloinen, kun Maybeauty otti muhun yhteyttä tän kasvonaamion suhteen!


Koostumus tässä maskissa oli juuri sopiva, vaalean harmaa savinen massa tuoksui ja tuntui raikkaalta iholla. Tarkastelin jo ennen testailua kyseisen maskin INCI-listaa Maybeautyn sivuilta, ja olin vaikuttunut luonnollisista ainesosista ja siitä, että siellä ei ollutkaan mitään myrkkyjä! The Incredible Pore Mask lupaa puhdistaa ihoa ja ihohuokosia, imee talia ja sulkee ihohuokoset tehden niistä pienemmät.


Mun iho on ollut aina ihan hyvässä kunnossa, mitään suurempia näppyjä ei ole juurikaan ollut jollei yhtä stressinäppyä per kuukausi lasketa. Kuiva iho mulla on aina ollut, ja se huolettikin, että kuivattaako tää naamio mun kasvoja entisestään. Mustapäitä mulla on satunnaisesti nenänpäässä, ja ihohuokoset on taas hieman suuremmat poskien ja nenän ympäryksen lähettyvillä. Näihin pieniin ihon virheisiin toivoinkin saavani ratkaisua! Eli tässä mun kasvot ennen naamiota:


Naamio levittyi helposti, ja sitä oli riittävästi pienessä kerta paketissa. Hauska idea kyllä nuo tuollaiset pakkaukset, josta on aina yhteen kertaan! Kasvonaamio alkoi todella nopeasti kuivumaan ihon päälle, ja pientä nipistelyä laskematta se tuntui ihan hyvältä.


Naamion annettiin kuivua kasvoille kauttaaltaan, eli vaikutusaika oli noin 15-30 minuuttia. Itse menin huuhtelemaan maskin noin 20 minuutin jälkeen. Tarpeeksi lämmintä vettä, ja naamio liukeni mukavasti pois kasvoilta.


Kasvoja pestessä iho tuntui jo niin pehmeältä, että tiesin jo siinä vaiheessa jotain tapahtuneen! Ihoni kirkastui samantien, tuntui sileältä ja nenänpään ja poskien ihohuokoset pieneni huomattavasti.

Kuvat minusta: Essi / EssieL

Näin ennen jälkeen kuvia katsellessa huomaan selkeästi eron tuossa nenän ympäryksessä varsinkin. Tää on kyllä aivan pakko ottaa joka viikkoiseksi rutiiniksi!
Jos kiinnostuit itsekin kokeilemaan kyseistä kasvonaamiota, niin nyt Marraskuun ajan koodilla anniinapore saa 30% alennuksen Maybeautyn verkkokaupasta! Tätä linkkiä klikkaamalla alennuskoodi aktivoituu automaattisesti 
Onko Maybeautyn maskit teille jo tuttuja?
12 kommenttia on "Aivan ihastuksissaan kasvonaamioista"
 1. Ei oo tuttuja ennestään, mutta tollaista voisi testata :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kiinnostaa niin suosittelen ihmeessä testailemaan! :-)

   Poista
 2. Noiden hiusöljy on kans tosi hyvää!' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, pitääkin tutustua asiaan paremmin! :-)

   Poista
 3. Mä tykkään noista kasvonaamioista kans tosi paljon!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Oli mullekin uusi kiva tuttavuus <3

   Poista
 4. Täytyypä kokeilla, jos toimii ihohuokosten pienentämiseen :) https://sinisophie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen se tosissaan toimi! Suosittelen kokeilemaan! :-)

   Poista
 5. Tästäkään en oo aiemmin kuullut, mutta näyttää tosiaan toimivan. Saako näitä vaan verkkokaupasta, vai onko jotain jälleenmyyjiä olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullekin oli uusi tuttavuus! Mun käsittääkseni näitä saa vain verkkokaupasta! Kannattaa tilata tuolta! :-)

   Poista
 6. Ei oo tuttu tuote, mutta voisin kyllä pistää ton testiin! :) sulla on muuten aivan ihana blogi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva kuulla testiin vain! :-) kiitos paljon Anniina <3

   Poista