Top Social

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Vaatekriisit historiaanLuin viime viikolla lily.fistä hauskan artikkelin, jossa oltiin kokeiltu "muoti-detoxia". Kirjoittaja oli kokeillut tätä puhdistuskuuria viikon, eli pukeutunut mahdollisimman simppelisti ja yksinkertaisesti viikon jokaisena päivänä. Tällälailla mieli puhdistautuu turhista ärsykkeistä, eli muotitrendeistä.  Detox -tyylinsä kirjoittaja oli kopioinut Steve Jobsilta. Eli musta poolopaita ja farkut.

Idea oli musta ihan älyttömän hauska! Aivan liian usein tulee tuskailtua vaatekaapin edessä "kun ei ole mitään päälle pantavaa" vaikka kaappi on vaatteita pullollaan. Täytyy kuitenkin ihan suoraan sanoa etten todellakaan pystyisi pukeutumaan viikkoa putkeen samanlailla, ja mahdollisimman yksinkertaisesti. Mutta artikkelissa oli painotettukin sitä, että jos ideat loppuu kesken, niin kannattaa mennä helpoimman kautta. Turha sitä aikaa on tuhlata pähkäilyyn, että mitä sitä pukisi päälle jos ei vaan ole inspiraatiota.Kuvat: Essi / EssieL

Olen huomannut, että jos liikaa pähkäilen asua, niin se harvoin on hyvä. Jatkossa lupaan ja aion mennä kirjaimellisesti sieltä mistä aita on matalin, eli yksinkertaisuuden kautta. Jos saan jonkun täydellisen asu inspiraation keskellä päivää, aion kirjoittaa kyseisen asun ylös, seuraavaa vaatekriisiä varten. Ja jos asuja ei ole ylös kirjoitettuna kriittisellä hetkellä, aion olla oman elämäni Steve Jobs. Sillä poolopaita on aina in! Tässä mun muoti-detox asu, mustat farkut, vuosi sitten ostettu poolopaita Gina Tricosta (jonka väristä muuten tykkään vieläkin ihan hirveästi) ja perus valkoiset tennarit! Yksinkertaisuus siis kunniaan! Kokeilkaa tekin ihmeessä jos näin keskellä viikkoa iskee kriisi!
8 kommenttia on "Vaatekriisit historiaan"
 1. Tätä on toteutettava itsekin, liian usein on nimittäin se fiilis, ettei oo mitään sopivia vaatteita, vaikka kaappi on täynnä ja perus kombot toimis paremmin kuin hyvin. :) Super jees asu siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, toimii nimittäin! :-) Perus kombot on parasta! Kiitos! <3

   Poista
 2. Yksinkertaisella mäkin meen, asukriisin iskiessä :D Tosin mulla usein pää pursuaa asuideoita, kunhan kaikki ehtisi vain toteuttaa :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan oo hyväksyny yksinkertaisia asuja, mutta alan nyt lämpeämään tällaisille asuille :-D

   Poista
 3. Aivan älyttömän hyvin kirjoitettu! Yleensä se menee just niin mönkään kun kriisin iskiessä yrittää jotain uutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ikinä ei kannata keksiä jotain uutta kriisin ja kiireen iskiessä! :-D Jatkossa meillä on onneksi muoti-detox!

   Poista
 4. on kyllä kivanvärinen tuo paita ja muutenkin kiva asu! Itselläkin juuri mustat farkut + neule tai nahkahousut ja neule, ne vaan toimii aina!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo kyllä on ihana väri! :-) Ja joo kyllä simppelit jutut toimii!

   Poista