Top Social

perjantai 14. lokakuuta 2016

Muistutus: Ole itsekäs!

Tosi paljon eri blogeissa on kirjoituksia missä kerrotaan, että kun to do -lista on niin pitkä, ei saa unta ja stressaa, liikunta on jäänyt kun ei kerkeä, ja vaikka mitä muuta. Kuten muillakin, myös mulla viimeisen kuukauden aikana on ollut enemmän tekemistä kun on taas aikaa taikka edes kiinnostusta. Jotenkin tuntuu, että nyt on oikein trendinä se, että tuupataan aikataulu täyteen kaikkea ja ollaan yli-ihmisiä. Mun täytyy ihan suoraan sanoa, että ei siihen kukaan pysty! Ainakaan hyvillä mielin.

Pari viikkoa sitten keskellä kaiken maailman hulinaa, päätin että nyt en ota enää aikatauluihini mitään ylimääräistä. "Kun nää jutut saan hoidettua kunnialla, niin mietin tarkkaan mitä jaksan ja haluan tehdä". Mä oon sellainen ihminen, että jos joku multa jotain pyytää, apua jossain projektissa, tapahtuman järjestämisessä tai missä tahansa muussakaan, niin en vaan osaa sanoa ei! Huomasin kuitenkin, että siinä vaiheessa kun mulla on asioita kalenterissa mitkä ei mua kauheasti kiinnosta, niin alan stressaamaan. Kun ei jaksaisi tuonne mennä, mutta kun on pakko. Muutama viikko meni pienimuotoisessa stressipilvessä, ja kun sain kaiken pois alta niin siltikään ei olo helpottanut.

Töistä soitetaan, että pääsisinkö huomenna vaikka on vapaapäivä. No enköhän mä pääse. Taaskaan en osannut sanoa ei. Tuon kyseisen työpäivän jälkeen päätin että nyt riittää. Seuraavan kerran kun mulle soitettiin, että pääsisitkö, niin sanoin että en. Ja arvatkaa mitä! Kukaan ei kuollutkaan. "Joo ei se mitään, eiköhän joku muu pääse!"
Tää viikko on ollu mulle yks stressiloma. Viime viikon puolella stressaaminen yhtäkkiä vain unohtui. Kun kalenterista ei löydykään enää mitään "pakko" tekemistä, niin olo helpottui. Vaikka vietin viikonlopun töissä, ja Eerokin ilmoitti lähtevänsä taas viikoksi pohjoiseen, mieli oli silti rauhallinen. Tiesin että nyt saan olla rauhassa, ja tehdä niitä omia juttuja. Tän viikon oon ollut itsekäs. Tehnyt kaikkea vaan oman mielen mukaan, ollut laiska jos siltä tuntuu, nukkunut pitkään vaikka unirytmi menikin sekaisin ja juonut aamukahvia iltapäivän puolella. Mulla oli alkuviikosta tietokonekin jopa kaksi (2) !! päivää kiinni, koska siltä musta vaan tuntui. Oon nähnyt kavereita, shoppaillut, mutta hoitanut myös rästissä olevat jutut pois. Ja stressi on kadonnut. Vihdoin!

Jatkossa mä lupaan itselleni olla enemmän itsekäs. En voi tehdä asioita jotka ei mua niin kiinnosta, vain ollakseni muille mukava. Koska itseäni varten mä täällä elän. Aion tehdä mukavia juttuja ja lopettaa turhan stressaamisen siitä, miten asiat menee ja onnistuuko kaikki niinkuin pitääkin. Asiat menee kuitenkin loppujen lopuksi hyvin pitkälti omalla painollaan ihan hyvin. Ole säkin itsekäs.

Oversized Dress Shirt H&M     Scarf H&M     Shoes NLY shoes

Kuvat: Essi

Mulla on just nyt sellainen olo, että vetäisen ton oversize kauluspaidan päälle, villasukat jalkaan ja tanssahtelen koko päivän Mumford & Sonssin tahtiin kahvikuppi kädessä. Eli hyvä perjantai havaittavissa! Ja mitä näihin asukuviin tulee, niin tykkäilen näistä ihan kauheesti! Täytyykin oikeasti kiittää suuresti kaikkia mun valokuvaajia, koska sehän on fakta että tätä blogia ei ilman teitä olisi! 

Loistavaa viikonloppua, toivottavasti sullakin on hyvä fiilis! 
16 kommenttia on "Muistutus: Ole itsekäs!"
 1. Hyvä pointti sun postauksessa ja ihan superkiva asu :-)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Hyvä postauS, Mulla on itseasiassa ihan samasta aiheesta juuri postaus luonnoksissa en ole vaan kerenny julkaista, joskus todellakin pitää vaan sanoa ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oot oikeassa, pitää oikeesti vaan välillä saada sitä omaa aikaa, ja tehdä niitä juttuja mistä tykkää! :-)

   Poista
 3. Välillä itsekkin huomaanettä nyt on liika asioita joita pitäisi tehdä.Omaaika ja vapaa päivät ovat niin tärkeitä! Ihanaa jos sulla on ollut ihana stressitön viikko. Ja super ihana asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoo että on ollut muuten ihana viikko! Välillä sitä vaan kasaantuu juttuja, mitä pitää tehdä mut sit kun kalenteri näyttääkin tyhjää, niin ai että se on ihanaa. Kiitos paljon Harriet <3

   Poista
 4. Täääysin totta joka sana!! Välillä tosiaankin pitää osata sanoa ei ja antaa aikaa itselle, omille puuhille ja ajatuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tää aihe tuli vaan kuin salama kirkkaalta taivaalta tänä aamuna! :-) Ollaan jatkossa itsekkäämpiä.

   Poista
 5. Mahtava teksti ja ihan täyttä faktaa!<3 Ps. VAU mitkä kuvat :) Ihanan tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon! Ihanaa että tää teksti kolahtaa :-) <3

   Poista
 6. Ihana asu ja tosi tärkeestä asiasta postasit!! :) Oot niin oikeessa siinä, että välillä pitää osata sanoa ei! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia! :-) Kiva että oot samaa mieltä!

   Poista
 7. Ihanan raikas asu ja hyvä postaus! Itse kertaalleen liian ison palan haukanneena luen kauhulla juurikin niitä postauksia, joissa toitotetaan miten helposti jaksaa sitä, tätä ja tuota. Kun ei kaikki jaksa. Ja mikä kynnys syntyykään näiden postausten lukemisen jälkeen sanoa, että hei nyt ei jaksa. Onneksi joku tajuaa sanoa ääneen, ettei kaikkeen tarvitse ryhtyä, eikä kaiken aikaa pidä olla tehokas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Nimenomaan, kaikki ei jaksa eikä aina tarvitse jaksaakkaan! Ihana kommentti, oot kyllä oikeassa!

   Poista
 8. Vautsi, ihana postaus <3 niin totta joka sana! Ja kaiken lisäksi musta tärkeintä on muistaa, ettei se stressaaminen edes auta. Huominen ei tuu yhtää sen nopeempaa mitä enemmän sitä ajattelee, eikä eiliseen pääse takas. Ainoa hetki millon voi mitään tehdä on tämä hetki tässä. Täytyy suunnitella, mutta ei bookata itseään täyteen. Ihanaa loppuviikkoa!

  https://saaralindb.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon! <3 Just tuo, että oikeasti yleensä kaikki stressaa turhasta! Pitää elää hetkessä, ja nauttia elämästä! Ihanaa loppuviikkoa sullekin :-)

   Poista