Top Social

maanantai 31. lokakuuta 2016

Make up brushes

Mun meikkisiveltimet ja oppi mihin niitä käytetään perustuu pääasiassa hiusalan ehostuksen kurssille. Saatiin tuon kurssin alussa perussiveltimet Duroylta, ja oon ollut niihin ihan tyytyväinen. Nyt kuitenkin muutaman vuoden jälkeen ne alkaa hieman nahistua, ja muutamia siveltimiä oon joutunutkin päivittämään. Siveltimien huolto on tärkeä osa näiden ylläpidossa, ja pyrin pesemään näitä useasti, mutta välillä se tuntuu vaan niin ylitsepääsemättömältä... Mutta kuitenkin, tässä ne tulee, mun meikkisiveltimet!


Ihan perus siveltimet mistä nyt lähdetään on iso puuterisivellin, joka kaipaa kovasti päivitystä. Vierestä löytyy myös pienempi, poskipunasivellin jolla on myös lähtö lähellä. Multa löytyy myös tuo pieni oranssin sävyinen peitevoide sivellin, joka on suoraan sanottuna huono, enkä sitä kauheasti enää käytä. Sen onkin jyrännyt täysin We Care Iconin versio Beautyblenderistä, ja oon siitä tykännyt tosi paljon! Suuri mietintä on kuitenkin se, että onko Beautyblender oikeasti parempi kuin edullisemmat versiot!

Uutuuksina meikkipohjan tekoon oon hankkinut Make Up Storen Blush Angle 501 siveltimen, jota käytän varjostuksien tekoon. Ja toisena Blush Large 500 jota käytän korostuksien tekoon. Kaipaisin kuitenkin korostussivellintä vielä erikseen, mikä olisi sellainen ihana viuhkamainen. Onko suosituksia?


Seuraava on sitten ihan perus häivytyssivellin ja luomivärisivellin. En oo mikään kova käyttämään luomivärejä, joten vaan näillä kahdella on pääasiassa menty. Tarvitsisin kuitenkin varmaan toisen luomivärisiveltimen tosi tummille sävyillle. Sitten pieni viistoinen kulmakarvasivellin jolla väsään joka aamu kulmakarvani. Pyöreällä harjasiveltimellä harjaan kulmat ja häivytän hieman kulmakarvojen väriä.


Oon ollut ihan perus Duroyn siveltimiin tyytyväinen, mutta nyt kun ne on jo hieman vanhat, niin päivitystä kaivataan. Joululahjatoiveena olisikin taas varmaan uusia siveltimiä, ja oon tykästynyt ainakin noihin Make Up Storen yksilöihin. Hirveästi on hehkutettu Real Techniquesin ja Sigman siveltimiä, mutta en tiedä onko sillä merkillä niin väliä, että mitä käyttää.
Siveltimissä kannattaa myös kiinnittää huomiota materiaaleihin, onko sivellin luonnonkarvaa vai synteettistä. Vaikka oon kuullut paljon, että puuterimaisiin tuotteisiin luonnonkarvaiset siveltimet on parempia, ja voidemaisille tuotteille synteettiset, niin silti esimerkiksi nuo Make Up Storen siveltimet on ajaneet asiansa paremmin kuin hyvin vaikka ovatkin synteettisiä siveltimiä. Siveltimien maailma on mulle ainakin hyvin haastava, joten tässä ehkä kaivattaisiin apua!
Mitä siveltimiä te käytätte? Onko materiaaleilla tai merkillä teille väliä?

10 kommenttia on "Make up brushes"
 1. Pakko sanoa, että materiaaleilla on varsinkin siveltimissä suuri merkitys, sillä se vaikuttaa meikin lopputulokseen ainakin omasta mielestäni! :) Ite tykkään Real Techniquesin siveltimistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä juuri mietinkin, en oo tajunnu itse koko asiaa ennenkuin vasta eilen lukemalla siveltimistä vähän lisää infoa! :-) kiva kuulla!

   Poista
 2. mä oon vasta tänäpäivinä oikeastaan tajunnut sen miten iso ero eri siveltimien välillä on ja sillä mistä ne juuri on tehty!:D Oon tähän asti ostanut hyvältä vaikuttavan ja käyttänyt sitä, nyt kuitenkin pitäisi itsekkin päivittää muutama sivellin ja just pohdin, että minkä merkkiset, tai mistä löytäisi hyvät siveltimet hinta/laatu suhteelta..Tuo beatyblender on kyllä oma lemppari ollu siitä asti kun netuli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees oo tajunnut, vasta kun tosiaan eilen googlailin asiaa :-D Tällainen tiedon paljous vaikeuttaa hyvinkin paljon nyt sitten uusien siveltimien ostoa kun pitää huomioida niin paljon kaikkea :-D

   Poista
 3. Real Techniquesin siveltimissä on musta tosi hyvä hinta-laatusuhde! Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oonkin miettinyt paljon! Kiitti vinkistä :-)

   Poista
 4. tää oli kyllä kiva ja hyödyllinen postaus, oon nimittäin pohtinut viime aikoina paljon meikkisivellinjuttuja. :) eilen suoritin juuri valtavan pesu-urakan niille, phuuuuh! mulla on käytössä paljo erilaisia siveltimiä, osa netistä tilattuja halpissettejä ja osa ihania real techniquesin "metallisia". en oo mikään meikkiguru, mutta kyllä noissa silti huomaa eron! itse tykkään real techniquesin siveltimistä ihan hulluna, ne on ihanan laadukkaita ja pehmeitä! siis aivan parhaita kasvoilla, niillä kelpaa meikkiä sivellä ja sutia naamaan :D nyt vaan harmittaa ton eilisen urakan jälkeen, kun laitoin siveltimet kuivumaan teipillä saunaan alaspäin (jep.... :D) niin teipistä jäi hirveet jäljet joihinkin siveltimiin, argh!! pakkohan tohon ois olla kätevämpi systeemi, hirveetä sähläämistä ton teippailun kanssa ja nyt pitäisi vielä teippijäljet saada pois. miten sulla on tapana kuivata siveltimet? :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkisiveltimet on vaan hirveen haastavia, ja just kun mäkään en oo mikään pro! Ja kyllä tosissaan uskon että huomaa eron merkkisiveltimien välillä! Täytyypä alkaa tutkimaan noita Real Techniquesin siveltimiä kun niitä nyt niin paljon ylistetään! Ja tota, oivoi mikä kuivatuskeino :D Mä kuivatan siveltimet pesun jälkeen ihan vaan normaalisti pöydällä talouspaperin päällä! Jos pesen esim illalla ja niiden pitäis olla aamulla kuivat, niin yritän virittää ne kylppärin tasolle seinää vasten pystyyn paperin päälle. Se on ainakin toiminu! :-)

   Poista
  2. totta, vois kokeilla viritellä niitä jotenkin pystyyn seinää vasten :) luin vaan jostain että pitäis laittaa alaspäin ettei siveltimen liimat heikkene ja "karvat" irtoa, joten yritin noudattaa tätä vinkkiä mutta ei ois kannattanut ainakaan ihan noin.. :D

   Poista
  3. Se ainakin toimii! Ja siis joo tuo pitääkin paikkansa, että se kosteus ei saisi mennä sinne sisäänpäin! :-) Älä noudata ihan noin kirjaimellisesti hahah!

   Poista