Top Social

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Arjen luksusta: Lumene 60 seconds glow mask

Hello arki! Nyt mä sen löysin, mutta tiedän että tuun tän kanssa vähän jäljessä. Kaikkialla jo aivan ylitse hehkutettu Lumenen Glow Reveal 60 Second Facial kasvohoito!
En oo pitkiin aikoihin käyttänyt kasvonaamioita. Monta vuotta sitten saadun allergisen reaktion myötä aloin kammoksumaan kaikkia tököttejä jotka on kasvoilla pitkään. Näin herkkäihoisena uskaltauduin kuitenkin testaamaan tätä, koska luin muutamia positiivisia arvosteluja herkkäihoisten kirjoittamana. Ja jos täällä on uusia kasvoja, niin käykää ihmeessä lukemassa mun postaus atooppisesta ja herkästä ihosta.
Tuoksu oli hieman mentholinen, ihanan raikas ja virkistävä.

Koostumukseltaan naamio levittyi hyvin. Kuten tuossa alimmassa kuvassa näkyy, maski sisältää pieniä rakeita, ja herkkäihoisena levitin tuotteen aika varovin pyörivin liikkein kasvoille.


Naamio tuntui hyvälle kasvoilla, ja arjen pienenä luksuksena tää toimii loistavasti, esimerkiksi aamukahvia hörppiessä. Jos taas kiire yllättää, naamio ei vie kauaa aikaa, levitys kasvoille ja suihkuun.


Kasvojen iho tuntuu tämän kasvohoidon jälkeen pehmeältä, ja näyttää hehkuvammalta! Ootteko te kokeillu jo tätä syksyn hittituotetta? Mulla ainakin tulee paljon käyttöä tälle, varsinkin talven tullessa, iho kaipaa hieman ylimääräistä hehkua! Vielä olisi siis etsinnässä talven varalle super kosteuttava naamio tai hoito. Vai olisko sittenkin seerumi? Onko teillä suosikkeja kuivan ihon hoitoon?


Mä käyn heittää tän nyt kasvoille, ja suuntaankin kuvaustreffeille ja lounaalle! Ihanaa keskiviikkoa! 
8 kommenttia on "Arjen luksusta: Lumene 60 seconds glow mask"
 1. Täytyykin testailla tätä tuotetta! :) Kiitos vinkistä<3

  VastaaPoista
 2. Mä oon myös atooppisen ja superherkän ihon omaava ja mullakin reagoi iho tosi herkästi eri kosmetiikkatuotteisiin, mutta kiva kuulla että tämä naamio sopi sun iholle :) Ehkä mäkin uskaltaudun ostamaan tämän testiin!

  Mulla viime talvena kuivan ihon pelastajana toimi Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail eli tehohoito, jota käytin aina päivä- ja yövoiteen alla :) Toinen hyvä tuote oli Herbinan Moisture Balance kasvonaamio, joka on todella kosteuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se selviä kuin testaamalla! Hei kiva kun vinkkasit tota tuotetta Lumenen tehohoitoa, oon miettinytkin että toimisko se! Herbinan kasvonaamio kuulostaa kanssa hyvältä! :-)

   Poista
 3. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta! Ja ihana tämä sun blogi, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Tuntuu kasvot niin pehmeiltä tän jälkeen! :-) kiva kuulla että tykkäät!

   Poista
 4. Ooo kuulostaa erittäin hyvältä, mentholin tuoksuinen tekee kasvoista varmasti todella fressin oloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se just tekee! Mukava virkistys esimerkiks huonosti nukutuk yönkin jälkeen! :-)

   Poista