Top Social

tiistai 6. syyskuuta 2016

All about the details and good daysVaikka välillä on hyviä päiviä, ihania aamuja, hyviä aamupaloja ja kaikkea kaunista, aina ei voi kuitenkaan olla kaikki hyvin.
Eilen illalla mulla olikin tosi huono mieli, vaikka oltiinkin just vietetty Lauran kanssa ihan hullun kiva kuvauspäivä. (Jonka saldona on nää onnistuneet kuvat jotka joudun oikeesti pilkkomaan kahteen postaukseen koska näitä on niin tuhottoman paljon)

Elämässä pitää kuitenkin olla niitä huonoja hetkiä. Jos kiukuttaa niin kiukkua, itke, huuda, kääriydy vilttiin sohvalle ja makaa myttynä viisi tuntia liikkumatta, jos siltä tuntuu. Kuten minä, katso lempisarjaa monen monta jaksoa, mutta älä ees keskity siihen vaan tuijota ruutua surumielisesti, koska kyllä se siitä. Se on vaan fakta, että kun on paha mieli, se ei mene ohi kuin masistelemalla. Koska loppujen lopuksi, jotain käy, ja sun mieli vaan paranee, ja tajuat että elämä onkin jees. Syö kuitenkin ensin vaikka levy suklaata, niin mieli paranee vielä enemmän, ennen kuin aloitat taas tuumasta toimeen ryhtymisen. 

Eilen mun mieli parani, koska joku ihana tuli ja halas mua kovaa ja sanoi, että kaikki tulee olemaan hyvin. Ja siinä mä sen muistinkin, kaikki onkin ihan okei. 

 Koska ilman niitä huonoja hetkiä, hyviä hetkiä ei ole olemassakaan. 
Aioin jatkossakin kirjoittaa ihan rehellisesti huonosta mielestä ja pahoista päivistä, sillä siinä missä blogimaailmasta pidän niin ylipositiivisuus ja kaiken hehkuttaminen ei ole sitä mun juttua. En nää ideaa siinä, että kertoisin kuinka kaikki on hyvin, jos ei olekaan. En kuitenkaan halua negistellä liikaakaan, mutta haluan olla rehellinen. Inspiraatiota tähän sain kuitenkin suurimmaksi osaksi ihanalta Ella Elersiltä joka aloitti loistavan keskustelun pahoinvoinnista jonkin aikaa sitten blogissaan. Kun aina ei vaan kaikki ole kiiltävää ja hienoa. Olisi mielenkiintoista kuulla teidänkin mielipiteitä tällaisesta asiasta?

Seuraavassa postauksessa kuitenkin palataan vielä koko asukuvien verran näihin kuviin, mutta tässä olis ensin maistiaisiksi muutamat lähikuvat. Mulle nappaa tosi paljon tällaiset yksityiskohta - lähikuvat. Kauniit yksityiskohdat asuissa, kuten esimerkiksi näissä kuvissa sormukset ja kello harmaata villapaitaa vasten näyttää todella hyvälle. 

Kivaa tiistaita kaikille! 


Kuvat: Laura Eerola
8 kommenttia on "All about the details and good days"
 1. Oi vitsi miten kivan näköinen asukokonaisuus :) <3 Toi neule näyttää ihanan lämpöiseltä ja rakastuin tohon kelloon! 8) Tosi kivanoloinen blogi sulla! Hieno banneri, isot hyvälaatuiset kuvat ja tykkään sun kirjoitus tyylistä :)!

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos paljon! Tuo neule on yks mun lemppareista! Ja kello on muuten Leijonan perus kultainen kello! Kiva kuulla että tykkäät, pyrinkikn tekemään tästä oman näköistäni ja mukava kuulla että se miellyttää! :)

   Poista
 2. Tää postaus oli niin täyttä asiaa - tuntuu ihan älyttömältä alkaa blogissa kaunistelemaan omaa elämäänsä, vaikka oikeesti asiat ei oliskaan ihan niin hyvin. Mä ainakin tykkään lukea blogeista myös niitä vastoinkäymisiä, sillä ne antaa bloggaajasta vaan aidomman vaikutelman:) sulla on muuten ihan hurjan nättejä kuvia täällä blogissa ja aivan ihana ulkoasu! Jään seurailemaan:)

  https://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa kuulla että joku on mun kanssa samaa mieltä! Elämän tulee olla elämää, eikä mitään ylipositiivista kliseilyä. :D kiitos paljon kehuista, mukava että ulkoasukin miellyttää. Tervetuloa seurailemaan! <3 Tällaiset kommentit kyllä piristää päivää!

   Poista
 3. Tosi hyvä postaus - samoja ajatuksia käydään täälläkin silloin tällöin läpi! Joskus vaan tulee niitä epätoivon hetkiä, kun miettii liikaa asioita ja sitten se alakuloisuus iskee. Se tunne on oikeasti tosi kamala :( Onneksi noistakin tunnetiloista pääsee usein pois ja seuraavana päivänä olo on jo parempi! Vitsit miten upeita kuvia siusta, oot vaan niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! Epätoivon hetkiä on kaikilla, me eletään vaan tällä hetkellä sellaisessa maailmassa missä epätoivosta ei vaan puhuta. Mut epätoivon tunteista selviää, just niinkun sanoit, aina on uusi päivä jolloin on parempi olla! Kiitos paljon :) ♥

   Poista
 4. Vau miten upeet kuvat♥ Ihanaa kun kirjoitit niin rehellisesti ja avoimesti :) Aion itsekkin olla aika rehellinen monissa blogiin liittyvissä asioissa, sillä silloin lukijankin on helpompi ymmärtää jos esim. postaus ei tule ajallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! <3 En halua kirjoittaa mitään kliseistä tekstiä, joka ei oo yhtään mun tyylistä. Haluun pitää tän jutun just mun näköisenä ja rehellisenä. Ja kiva että siitä näköjään tykätään! Rehellisyys kannattaa! :)

   Poista